V čem vyrobit DVD z dovolené
Prosím o radu,
mám hromadu fotek a videa v .mov z dovolené a chtěl bych si vyrobit DVD včetně menu. Můžete mi poradit program, který je na to vhodný a né moc složitý, nejlépe v češtině ?
mám hromadu fotek a videa v .mov z dovolené a chtěl bych si vyrobit DVD včetně menu. Můžete mi poradit program, který je na to vhodný a né moc složitý, nejlépe v češtině ?
Asi nejvetsim problemem bude. Že ten film je vytvořen s koncovkou .mov , protože jinak by byl na to uplne ideal Pinnacle. I když možná novější verze tuto koncovku už podporuje. Ale 9ka kterou mam ja tento format , mam pocit nezvlada. Jinak by na to nemusel byt jeste spatny Ulead Video Studio, ten dokáže pracovat skoro s každym formatem videa. Jedina nevyhoda, podle me je neprehlednost v tomhle programu oproti již zminovanemu Pinnacle Studiu.
[QUOTE=Ludík;188697]A co to je za formát? Jako čim si to natáčel? V PC si to normálně přehraješ?[/QUOTE]
Jsou to fotky a video je točené foťákem ve formátu .mov. Je to normálně přehratelné. To bych něčím převedl do jiného formátu.
Mám nainstalované NERO 9. Dá se to v něm rozumně vyrobit ? V NERO 7 jsem to zkoušel před rokem na starém PC a byly tam chyby. Obraz se občas cukal a zasekával. Takže nic moc.
Jsou to fotky a video je točené foťákem ve formátu .mov. Je to normálně přehratelné. To bych něčím převedl do jiného formátu.
Mám nainstalované NERO 9. Dá se to v něm rozumně vyrobit ? V NERO 7 jsem to zkoušel před rokem na starém PC a byly tam chyby. Obraz se občas cukal a zasekával. Takže nic moc.