WIN XP + VISTA problém
Koupil jsem Visty64 a nainstaloval,jelikož manželka odmítala přejít na nový systém,nechal jsem XP na druhém disku.Vše šlapalo v pohodě.Ovšem teď se přihodila (asi manželce) nějaká nehoda a při botování-teda vybere-li-li start XP proběhne logo a po logu tma ..... tuším problém s registrem ale teď doopravdy netuším jak XP opravit a nepo..... si Visty .... v případě,že zazálohuji a zformátuju disk je to vcelku jednoduchý,jenže odrovnám Visty(boot soubory jsou na disku xp) a ty se mi doopravdy nechce reinstalovat...do xp se nedostanu ani v nouzovém režimu ,prostě nic po logu tma a čárka v levém rohu nahoře ..... jinak registry XP mám zazálohovaný,bohužel mi to je k ničemu ......fakt nevím,nejsem profík ale s pc si hraju někdy od 1992 a tak trochu se orientuju,ale teď fakt jsem v koncích ... dík za každou radu .....
Jestli máš kam, určitě udělej pro jistotu image obou disků, než s tím začneš manipulovat.
Zkusil bych přece jen nejprve obnovu XP, to sice přemaže zavaděč Visty, no ale obnovou tohoto zavaděče by se měl přepsat zavaděč XP a vše by mělo být v pořádku. Ale Windows jsou nevyzpytatelné, může se stát, že pak nepůjde ani jedno :runaway
Zkusil bych přece jen nejprve obnovu XP, to sice přemaže zavaděč Visty, no ale obnovou tohoto zavaděče by se měl přepsat zavaděč XP a vše by mělo být v pořádku. Ale Windows jsou nevyzpytatelné, může se stát, že pak nepůjde ani jedno :runaway