Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SATELLITE TV for PC Í 2008 ELITE EDITION

Marekdv (44)|30.11.2008 11:11
Ahoj.Nevím jestli to dávám do správné sekce ale snad ano.Zajímalo by mě k čemu přesně slouží tento prográmek a jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti.Dík za každej postřeh.
grapherX (888)|30.11.2008 11:18
[QUOTE] Ohromný soubor programů které otáčí váš počítač do extra TELEVIZE. Absolutně volné satelitní TV kanály. Není třeba koupit nějaké vybavení. Vše co potřebujete je tento software a internetové spojení. Stáhněte tento software a dodržujte pokyny začít vysílání. A vy jste na vaší cestě do přijímajících 3100 volných satelitních TV kanálů navždy.

Tento soubor programů jde se širokým okruhem stanic, jako News, filmy, sporty ,dospělý člověk , Anime, hudební videa, náboženský a více .Předchozí verze tohoto softvéru "Profesionální vydání" to my jsme také zkoušeli jsme nabídli 2000 kanály ale nebyly tak přátelský použít. "Elitní vydání" je totálně zlepšený s více jak 3100 volný živý satelitní TV Channels.

Satelitní TV pro PC ™ je produkt víc než 7 lety oddaného výzkumu a vývoje. Vývojové ceny tohoto produktu sám jsou víc než $276,480. Produkt požadoval 3 lety intenzivního testování a vývoje využívající softwaroví vývojáři z Microsoft, IBM a další vedoucí technologické společnosti.[/QUOTE]
nalezen popis na torrent stránkách. Takže sem radsi nedavam odkaz odkud je to zkopirovano.
Marekdv (44)|30.11.2008 11:40
To jsem právě našel taky.Zajímá mě jestli stím máte někdo zkušenost.
SamecP (1751)|30.11.2008 11:51
Nevim mno,ale rozhodně bych tomu nevěřil.Asi bych to kvůli virům ani nestahoval.