Lenovo SL500
Dobrý den,
Hledám NTB tak cca za 18 - 20 tisíc a chtěl bych se zeptat jestli byste mi doporučili tento. Popřípadě nějaký jiný. Rád bych spíš něco kvalitního než nějakou o trochu lepší šunku která během půl roku půjde na reklamaci. Na vzhledu mi nezáleží.
Hledám NTB tak cca za 18 - 20 tisíc a chtěl bych se zeptat jestli byste mi doporučili tento. Popřípadě nějaký jiný. Rád bych spíš něco kvalitního než nějakou o trochu lepší šunku která během půl roku půjde na reklamaci. Na vzhledu mi nezáleží.
Možná bych zapřemýšlel na touto toshibou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Má více ram, větší disk , grafika asi tak nastejno , cpu taky.
No disk není až takový problém, 1GB RAM stojí cca 500,- takže do ceny se to taky vejde a displaj oproti tej toshibě docela nářez.
Dovolim si trvdit,že nic kvalítnějšího než Lenovo neseženeš,takže tohle by měla být za ty peníze jasná volba :thumb
[QUOTE=SamecP;188911]Dovolim si trvdit,že nic kvalítnějšího než Lenovo neseženeš,takže tohle by měla být za ty peníze jasná volba :thumb[/QUOTE]Dovolím si nesouhlasit. Ta řada kterou pisatel uvádí je nástupcem řady N200. Lenovo se tím snaží přiblížit se Thinkpadům. Dovolím si tvrdit, že kvalita bude na podobné úrovni jak spoustu notebooků podobné cenové kategorie. Pokud chcete notebook trochu kvalitní doporučuji se spíš poohlédnout po řadách R nebo T.
Jinak co se týče ku příkladu řady N200 (s které tento model vychází), četl jsem řadu stížností na kvalitu těchto modelů (vrzající plasty, vadné pixely apod.)
Jinak co se týče ku příkladu řady N200 (s které tento model vychází), četl jsem řadu stížností na kvalitu těchto modelů (vrzající plasty, vadné pixely apod.)