Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jaky Router?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Ahoj vsem,

    mam problem, sitim moc nerozumim tak se obracim na mistni guru.

    Mame s kamosema v byte internet od O2, na konci kabelu je takova koncovka jako sitova, ale mensi, asi nejakej telefonni kabel.
    Jakym zarizenim to rozvest do 3 pocitacu, tak aby nam stacily sitove karty s konektorem RJ45? Pry je potreba router. Je to pravda? Pokud ano, muzete nejaky doporucit?

    Predem diky vsem!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Zyxel Prestige 660HW-T3

    Ale pokud tam zavoláš že ti modem nejde tak ti tenhle asi pošlou zdarma Napiš alliens_labs
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele lukeli
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    48

    Zdravim, pisu to sem, abych nemusel zakladat nove vlakno, tak otazka.
    Neznate nekdo nejaky router cca do 10tisic, ktery umi podavat nejake informace, jako kolik je stazenych dat a neco podobneho... proste nejake info jak to bezi a tak a bylo by dobre, kdyby umel i VPN.
    Vim je to celkem hodne pozadavku... a prave potrebuji nejakou levnejsi variantu nez je Cisco (to neviuziji).
    predem moc diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    1, Prosim NE wifi, nemame wifi v compech, potrebuju nutne pres sitovy karty a RJ45ku.

    2, Jsme v podnajmu a internet je psany na majitele bytu, nemuzu nikam volat, nic novyho zadarmo nedostanu

    Prosim navrhnete neco levneho. Vstup Internet O2 - vystup RJ45.

    Diky.

    Co toto??????????????????
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450870UL02KE0S
    Naposledy upraveno uživatelem ICE_D: 01-12-2008 v 17:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od ice_d Zobrazit příspěvek
    1, Prosim NE wifi, nemame wifi v compech, potrebuju nutne pres sitovy karty a RJ45ku.

    2, Jsme v podnajmu a internet je psany na majitele bytu, nemuzu nikam volat, nic novyho zadarmo nedostanu

    Prosim navrhnete neco levneho. Vstup Internet O2 - vystup RJ45.

    Diky.

    Co toto??????????????????
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450870UL02KE0S
    Ahoj koukam ze Pavel Bocek me hned pise i sem,tak to jen vysvetlim:
    Pracuji v O2 .Jinak pokud chces WiFi vyuzivat na tom routeru nemusis, muzes jej pouzit jako router ciste pres ADSL od O2.Pokud ches vice informaci tak dej vedet .

    Edit:Nam kdyz volaji kvuli adsl tak je jedno jestli je to majitel nebo kdokoliv,mel by jsi vedet cislo linky a na koho je linka vedena.
    Naposledy upraveno uživatelem alliens_labs: 01-12-2008 v 19:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Citace Původně odesláno od lukeli Zobrazit příspěvek
    Zdravim, pisu to sem, abych nemusel zakladat nove vlakno, tak otazka.
    Neznate nekdo nejaky router cca do 10tisic, ktery umi podavat nejake informace, jako kolik je stazenych dat a neco podobneho... proste nejake info jak to bezi a tak a bylo by dobre, kdyby umel i VPN.
    Vim je to celkem hodne pozadavku... a prave potrebuji nejakou levnejsi variantu nez je Cisco (to neviuziji).
    predem moc diky
    Pokud ADSL, tak ASUS WL-600g, pokud normální ethernet, tak WL-500G Premium. Když tam dáš OpenWRT, tak můžou dělat cokoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele lukeli
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Limoto Zobrazit příspěvek
    Pokud ADSL, tak ASUS WL-600g, pokud normální ethernet, tak WL-500G Premium. Když tam dáš OpenWRT, tak můžou dělat cokoliv.
    jj ale ja bych chtel trosku podrobnejsi statistiku, jako ktera ip stahla tolik a tolik veci na netu, jako zjistivat provoz a atd... je to do firmy tak bych to chtel trochu presnejsi, neznate too zarizeni Planet MH-1000 2xWAN,8xLAN, 200xVPN, multihoming ?

    jinak moc diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Limoto
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    178

    Na toto už ty krabičky stačit určitě nebudou, tohle už chce rozebírat každej paket a na to je potřeba hodně výkonu. Já bych to asi řešil PC routerem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    wex wex je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele wex
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    115

    Citace Původně odesláno od lukeli Zobrazit příspěvek
    jj ale ja bych chtel trosku podrobnejsi statistiku, jako ktera ip stahla tolik a tolik veci na netu, jako zjistivat provoz a atd... je to do firmy tak bych to chtel trochu presnejsi, neznate too zarizeni Planet MH-1000 2xWAN,8xLAN, 200xVPN, multihoming ?

    jinak moc diky za info
    Zkus nějaký Mikrotik, je to celkem levné a účinné zařízení.
    Nějaké informace:
    Seriál na root.cz + odkazy
    Fórum převážně o Mikrotiku
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. jaký router?
    Od erazmus v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-01-2014, 10:14
  2. jaký router
    Od jack2356 v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-07-2009, 16:49
  3. Jaký router?
    Od Mihulik v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-05-2009, 10:27
  4. Jaký router?
    Od Figa v sekci Sítě
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 01-01-2009, 18:53
  5. Jaky router na UPC
    Od yarinnn v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2008, 20:03