Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 112

Téma: Need For Speed: Carbon

  1. #91
    Občasný diskutér Avatar uživatele instinct_bob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od boboco
    Carbony ode mě dostaly červenou kartu za spoustu bugů a celkově děsně odfláknutou hru. To sekání při vysokém fps je naprosto normální, se 7900GTO/GTX mám ten samý problém a vše ostatní je 100% oki
    ... taky tak! EA to začíná vyrábět pásovou metodou ... když to seká na GTX-ku na šem to tedy sekat nebude?! Na***li mě! Originálku jsem koupil a vono tohle!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od instinct_bob
    ... taky tak! EA to začíná vyrábět pásovou metodou ... když to seká na GTX-ku na šem to tedy sekat nebude?! Na***li mě! Originálku jsem koupil a vono tohle!
    Tak to je divný, na své aktuální sestavě (A64 3000+, 1024MB DDR333, X800XT), než dorazí nová, hraju Carbony ve 1280*1024 v max. detailech s 2xAA a vše naprosto plynulé a bez cuknutí okolo 25-30fps, prostě šlape jak švýcarské hodinky. A to dokonce i volantem, kde jak známo, konfigurační utilita od Logitechu má tendenci házet peaky na CPU load. Možná je to blbě vyřešený kod, při příliš vysokém fps to asi přetěžuje CPU, ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od MatyxCZ
    Tak to je divný, na své aktuální sestavě (A64 3000+, 1024MB DDR333, X800XT), než dorazí nová, hraju Carbony ve 1280*1024 v max. detailech s 2xAA a vše naprosto plynulé a bez cuknutí okolo 25-30fps, prostě šlape jak švýcarské hodinky. A to dokonce i volantem, kde jak známo, konfigurační utilita od Logitechu má tendenci házet peaky na CPU load. Možná je to blbě vyřešený kod, při příliš vysokém fps to asi přetěžuje CPU, ne ?
    Carbony mivaji problemy s high-end grafikama pri vysokym fps. Do te skupiny uz bohuzel bohuzel X800XT nepatri...blbe vyreseny kod to je stoprocentne. Za takovou "optimalizaci" bych programatory carbonu povesil za neco nekam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od MatyxCZ
    Tak to je divný, na své aktuální sestavě (A64 3000+, 1024MB DDR333, X800XT), než dorazí nová, hraju Carbony ve 1280*1024 v max. detailech s 2xAA a vše naprosto plynulé a bez cuknutí okolo 25-30fps, prostě šlape jak švýcarské hodinky. A to dokonce i volantem, kde jak známo, konfigurační utilita od Logitechu má tendenci házet peaky na CPU load. Možná je to blbě vyřešený kod, při příliš vysokém fps to asi přetěžuje CPU, ne ?
    Jo, to souhlasí, do přibližně 50fps je to naprosto bez problémů. S mou starou dobrou 7600GT jsem je hrál a ničeho jsem si nevšiml, bylo to plynulé, ale jakmile nastopila 7900GTO a fps vystoupaly, hra se paradoxně stala nehratelnou. Most Wantedy i vše ostatní běhá jak víno.

    EDIT: //Příspěvky týkající se výhradně NFS Carbon přesunuty do odpovídající sekce
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1

    me moc nfs carbon nenadchli, nelibi se mit ot jak je to udelany cely ve tme, nejlepsi nfs stejne zustane podle me nfs1 a nfs mostWanted
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Občasný diskutér Avatar uživatele instinct_bob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    To máš recht. Jedničky jsou bombový, ale škoda, že je nepředělali do nové, graficky výraznější verze ... ty skoky přes most mě vždy brali. Klidně bych bral i utrženej spojler a tak. V Most Wanted tam něco na konec podobného bylo, ale jen jednou a to i jako konečné video levlu. Jo jinak jsem grafárnu podpořil přetaktováním procíku na 2,55GHz a furt se Carbon seká. Jsou to šmejdi ti týpci v EA! Na chvíli přecházím zase k Ubisoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    hele mam takovej problem. carbony mi dou jako dyz nejdou. rano nebo odpoledne zapnu komp, 3-4h hraju bez problemu a pak mi to spadne a napise chybu programu. a do vecera to sami furt dokola mi to pada kazdej zavod. az druhej den dyz zase zapnu komp se situace zase opakuje. čim to je?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    nemas grafiku s pasivnim chladicem a neprehriva se? nebo neprehriva se ti procesor? a v jakym stavu mas system?

    EDIT: zkousels projet RAMku memtestem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    grafika je celkem dobra, Ati Radeon 9600XT 256MB, vetracek tam nakej je, procesor je v poho furt kolem 50stupnu, system je celkem zasranej dost vecma, upravil sem ho programem Advanced WindowsCare V2 Personal, pred tim tam bylo chyb ze se to ani do toho okna neveslo a ted je to v poho ale pada to furt. Ale tady je prave divny to ze to de 3-4h denne v pohode a pak to najednou spadne a uz to pada furt az do vecera a druhej den se to vsechno zase opakuje. A nemohlo by to bejt chipsetem? ten nema vetracek.
    a co to je ten memtest? k cemu je dobrej?
    Naposledy upraveno uživatelem tonda pařmen: 26-12-2006 v 13:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    chipsetem to snad nebude - nejde o to aby byl vsude vetracek, ale aby se neprehrival. kdyz je dobre postavene komp tak muze stacit klidne i jeden-dva ventilatory... skus proste po dvou hodinach hrani otevrit skrin a sahnout na chladice, mel bys na vsech bez problemu udrzet ruku. to ze ti to zlobi az po urcite dobe by odpovidalo prave tem problemom s teplotama.
    memtest ti otestuje jestli nemas spatne pameti - staci jediny spatny bit a nestestim moze byt na svete - tady na SHW v sekci download memtest urcite najdes, stahni ho a nech ho bezet aspon dve hodiny a nesmi najit jedinou chybu. jsou dve verze - na disketu nebo na CD - musis nabootovat bud z CD nebo diskety pred startem OS
    btw a co mas za sestavu? R9600 neni zrovna novinka a na NFS carbon nevim jak moc se moze chytat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    no sestavu: Athlon XP 2800+ BOXovanej, RAM 2x512MB, Ati Radeon 9600XT 256MB, HDD 160GB ATA133, peknou velkou skrin s 120mm vetrakem vzadu, ASUS A7N8X-E, tak sem zap ten memtest a zatim po 5min v poho, a na mim 2. kompu carbony nejdou vubec, ani demo, dycky dyz to zapnu tak se restartuje komp (Athlon 1700+ BOXovovanej, RAM 512MB, HDD 250GB ATA133, skrin s vetrakem nahore, Ati Radeon X1300 Pro 256MB, MSI KT4-V)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Ještě zjisti značky a wattáž zdrojů.

    Zkoušel jsi na tom druhým PC memtest? Nech memtest proběhnout minimálně jednou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    tak sem ten prvni kopm projel memtestem a nic, a zdroj mam 500W a na tom druhym myslim 350W, ale jednou na tej 500stovce sem s nim mel problem ze najednou spadlo napeti 12V na vetvi na 0 a PCAlert3 se s toho skoro pos*** jak kricel (prestaly se tocit vsechny vetraky), ten memtest u druhyho pc udelam zejtra
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    A značky těch zdrojů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Občasný diskutér Avatar uživatele tonda pařmen
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    88

    tak: ten prvni je Q-TEC PSU 500W BIGFAN (asi ze ma 120mm vetrak)
    druhej: je tam napsano: EC model 300X a ma 300W (a ne 350)

    a ten memtest bezi a je tam uz 550% co to zanamena?
    Naposledy upraveno uživatelem tonda pařmen: 27-12-2006 v 10:27
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Need For Speed-Undercover
    Od drobek314 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 06:42
  2. Need for Speed Most Wanted
    Od Aytech v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 22:28
  3. speed fan
    Od Teslak v sekci Chlazení
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 19:55
  4. NFS carbon - sekani grafiky a pak final zasek
    Od Lo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 15:55