Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 85

Téma: Má smysl kupovat HDD s 10000ot?

  1. #61
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Můžeš ještě v HD Tachu čtení a zápis, dokud na něm nemáš oddíl ? A ten H2benchW by byl dobrý
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Hm,včera jsem už ho vytvořil ale nenahrál OS.Jestli to jde nějak zrušit nebo vymazat ten oddíl tak to můžu ještě udělat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Pak ty testy hoď i sem http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=543, su zvědavej (a asi nejen já). Klidně přilož i texťák s výsledky h2benchw, myslím že to nebude porušení nepsaných pravidel toho threadu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    2 pavel_p: ja mam takovej neprijemnej pocit ze h2benchw nefunguje pod x64 vistama
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    2 pavel_p: ja mam takovej neprijemnej pocit ze h2benchw nefunguje pod x64 vistama
    Hm,tak mohu potvrdit že nefungují,vubec se nespustí:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Heh,tak ani ten HDTach nejede:-(Jsou k dispozici verze pro 64Bit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    Heh,tak ani ten HDTach nejede:-(Jsou k dispozici verze pro 64Bit?
    Ten jede, ale musis ho spustis s admin pravy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Neco jsem o tom tady cetl jak na to,ale nevym kde jsem to už videl:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Pravý tlačítko myši, asi čtvrtá položka v menu se štítem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70

    Alf Alf je offline
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    306

    Citace Původně odesláno od pavel_p Zobrazit příspěvek
    Pravý tlačítko myši, asi čtvrtá položka v menu se štítem.
    To nestačí. Musí se nastavit režim kompatibility pro WXP: pravé myšítko->Vlastnosti->Kompatibilita->nastavit pro WXP a zaškrtnout spouštění v režimu správce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    Neco jsem o tom tady cetl jak na to,ale nevym kde jsem to už videl:-(
    Aj ty chyby(nevím) :-)

    Ok zkusím to .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Občasný diskutér Avatar uživatele wanrouter
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    132

    Ja sa spytam inu vec... ked uz debatujete o diskoch.

    Skusal niekto do domaceho pc nasadit SCSI 15 000 otackovy disk? pripadne dva do RAID 0?

    Ako to vyzera oproti velociraptoru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od wanrouter Zobrazit příspěvek
    Ja sa spytam inu vec... ked uz debatujete o diskoch.

    Skusal niekto do domaceho pc nasadit SCSI 15 000 otackovy disk? pripadne dva do RAID 0?

    Ako to vyzera oproti velociraptoru?
    Zkousel - jeden user na foru, nick mi ted vypadl...
    A kdyz uz, tak dva disky do RAID0, TRUE HW RAID a ne SCSI, ale 15k rpm SAS
    Nakonec to ale slo na prodej, proc? Protoze cenova narocnost byla nekolikanasobne vyssi nez vr. a vykonovy zisk v radu procent. Ono s takovym vybavenim ma smysl jit treba do souboroveho, nebo DB serveru, minimalne se stovkami pozadavku soucastne a mit to na serverove desce. Na domaci stanici tohle nevyuzijes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Občasný diskutér Avatar uživatele wanrouter
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od Aigor Zobrazit příspěvek
    Zkousel - jeden user na foru, nick mi ted vypadl...
    A kdyz uz, tak dva disky do RAID0, TRUE HW RAID a ne SCSI, ale 15k rpm SAS
    Nakonec to ale slo na prodej, proc? Protoze cenova narocnost byla nekolikanasobne vyssi nez vr. a vykonovy zisk v radu procent. Ono s takovym vybavenim ma smysl jit treba do souboroveho, nebo DB serveru, minimalne se stovkami pozadavku soucastne a mit to na serverove desce. Na domaci stanici tohle nevyuzijes.
    Nove zakladne dosky od ASUS uz maju integrovany radic SAS (podporuje aj boot a raid), takze clovek pri kupe dosky usetri cca 5000 za externy radic.

    V podstate taka stacia len dva 15 tis. otackove SAS disky jeden za nejakych 8000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    395

    A pak mozna zaplaces nad vykonem. Nenasel jsem bohuzel zadne benchmarky, ale ani to, ze by mel nekdo takovy radic (Marvell 88SE6320) na dedikovane karte, takze bych byl k vykonu spis skepticky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-12-2013, 11:37
  2. SSD: ssd disk ma to cenu kupovat
    Od ferry6 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 18:23
  3. Chlazení procesorů: MÁ to cenu KUPOVAT jiný větráček
    Od motiver v sekci Chlazení
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 13-11-2008, 12:42
  4. Má smysl kupovat nový počítač?
    Od tonda pařmen v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 10:09
  5. Vyplatí se teď kupovat GK?
    Od Architect v sekci Grafické karty
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 18:26