Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Výběr zdroje pro Intel E5200 + ATI 4670 (Corsair VX450 vs. Seasonic S12II-430HT)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    41

    Ahojte,

    rozhodujem sa medzi tymito dvoma zdrojmi:
    http://www.tichepc.sk/produkt/Season...Plus-1801.html
    a
    http://www.tichepc.sk/produkt/Corsair-VX450-2964.html

    zostava, ktoru by mali pohanat este neexistuje, ale predpokladana by bola
    intel pentium dc e5200,
    gigabyte ep45 ds3r
    ati 4670 512MB
    4 GB DDR2 A-Data 800MHz
    2x HDD WD 500GB - mozno este dalsi IDE HDD 80GB
    1x DVD RW

    ak mate este nejaky iny navrh v tejto cenovej kategorii, tak budem rad, vobec nie som rozhodnuty o finalnom produkte.

    Vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Není tu už doporučení dost ? Bral bych Corsair.

    Disky by byly lepší 640GB - WD nebo Samsung.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Vzal bych Corsair (měl by být tižší,a má 5 let záruku),kapacita je víc než dostatečná..Sestava vypadá dobře,jen bych vzal 640GB disky.Buď Samsung F1 nebo Western Digital Caviar SE16 -mají lepší poměr cena/výkon a jsou špičkové.Jakou máš skříń,chladič cpu?Možná by to chtělo i accalero,protože ta grafika,má prý poměrně hlučný větrák.Jaké bude mít ta sestava využití?Pokud budeš hrát tak v jakém rozlišení?
    Naposledy upraveno uživatelem SamecP: 01-12-2008 v 19:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    41

    ahoj, skrinku chcem
    http://www.alza.sk/pocitacova-skrin-...zen-d69345.htm
    alebo
    http://www.alza.sk/pocitacova-skrin-...bns-d76850.htm

    chladic na procak, planujem vyuzit dodavany s procakom - zatial ziadne OC,

    grafiku chcem http://www.alza.sk/sapphire-hd-4670-512mb-d100331.htm

    tiez chladic dodavany vyrobcom.

    jeden disk WD 500GB green power mam zo starej zostavy, ale nechcem ho na dolezite data,
    planujem tento http://www.alza.sk/western-digital-c...e16-d70923.htm, ale ani tych 640GB zase nie je tak drahych - asi dam na Vasu radu.

    To Pavel Bocek: doporuceni nikdy nie je dost, to co sa mi vcera zdalo ako jednoznacna volba (corsair) dnes po precitani par starych diskusii o zdrojoch so mnou pohlo - ze corsair niektore typy su robene seasonicom a niektore nejakymi slabsimi firmami a podobne.
    Takze preto riesim znova taketo veci.

    EDIT: zostava je na pracu a prilezitostne hranie, asi dokonca aj stielacky a nejake strategie (medieval ...)
    mam 19" monitor, takze max 1280x1024, acer al1952
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Tenhle Corsair dělá Seasonic,takže v pohodě..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Možná by to chtělo i accalero,protože ta grafika,má prý poměrně hlučný větrák.
    "Poměrně" bych neřekl... Řve to jako sviňa! Aspoň podle mého uchometru kalibrovaného Accelerem a Noctuou. Ale je dobré to zkusita to Accelero dokoupit, pokud to bude shledáno nutným. Tenhle ref. chladič má jednu výhodu: nemusíš řešit ztišení zbytku kompu, nic jiného neuslyšíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od milan.b Zobrazit příspěvek
    To Pavel Bocek: doporuceni nikdy nie je dost, to co sa mi vcera zdalo ako jednoznacna volba (corsair) dnes po precitani par starych diskusii o zdrojoch so mnou pohlo - ze corsair niektore typy su robene seasonicom a niektore nejakymi slabsimi firmami a podobne.
    Takze preto riesim znova taketo veci.
    Na tohle tu také je jedno vlákno Tuším, že VX550 a TX750, jeden dělá Channel Well Technology a druhý Sirtec.

    Skříně - jsou sice z hliníku, ale měly by být pevné. Osobně dávám přednost oceli Na zbytek už rady jsou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    EDIT80: raději to sem dám všechno, snad už správně...
    CX400 = Seasonic

    VX450 = Seasonic

    HX450 = Seasonic

    HX520 = Seasonic

    VX550 = CWT

    HX620 = Seasonic

    TX650 = Seasonic

    TX750 = CWT (dle -HoNY-ho Sirtec)

    HX1000 = CWT

    Další diskuse o zdrojích Corsair do příslušného tématu !!!
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 01-12-2008 v 23:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    TX750 dělá podle -HoNY-ho Seasonic. Ale jsme OT ...
    Podle -HoNY-ho a nejen podle něj je TX750W Channel Well tech.

    Seasonic je např. TX650W.

    (v uvedeném odkazu dokonce píše, že je to Sirtec, ale to jen tak na okraj)

    ---

    Z uvedených zdrojů bych bral asi toho Seasonica, protože je levnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    chladic na cpu bych hned koupil za tri kila freezer, to te uz nezabije.

    jinak ja bych vzal hmmm... je to jedno, nejradsi bych enermax pro 82+ 425W
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    41

    pri mojom procaku by asi z ponuky freezerov stacil tento:
    http://www.alza.sk/SK/chladic-arctic...r-7-d95576.htm

    alebo tento


    http://www.alza.sk/SK/chladic-arctic...pro-d85805.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    vem freezer, alpine ti nic neresi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Jak říká ICE, Alpinem si nepomůžeš, proč tam prostě nedáš http://www.alza.sk/SK/chladic-arctic...r-7-d56758.htm ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. staci seasonic S12II-500W?
    Od hawkeye9898 v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-01-2010, 13:47
  2. Pískání zdroje Corsair VX450 450W
    Od fandax17 v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-09-2008, 00:27
  3. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 14:16