Tak stale projizdim fora, hodnoceni, zkusenosti...a vypada to na 75 %, ze sahnu po T 220..
Tak stale projizdim fora, hodnoceni, zkusenosti...a vypada to na 75 %, ze sahnu po T 220..
Nemate nekdo zkusenosti s LCD Hyundai ?? http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007X23B23CKPN
Zkušenosti s ním nemám žádný
Jak je to s tim plastem kolem ramu u T220 ?? Prosvita tam neco??
Přidal bych si a koupil Samsung 22' s tel.tunerem,má to jak analogový,tak i digitální tuner.Sám mám už víc než rok LG-M228WA sice pouze s analogem,ale když sedím u pc,tak jen bliknu d.o. a můžu se dívat.Nebo se dívám z postele a nemusím mít puštěný pc (mám ho jako druhou TV).Ohromné.:
to sice beru..ale ja uz jednu tv placku mam..a asi by byla pro mne zbytecnost mit monitor HD ..navic kazdej napise, kdyz trochu prihodis))..a zachvilku to je 10k
))..navic se blizej vanoce a musim nakoupit ponozky apod. darky
..ale dik za tip
![]()
Práve sa tiež rozhodujem medzi Samsungami T200 a 2243NW, neviem sa rozhodnúť.
T200 okerm designu a 1000.-Sk vacsej ceny nemá asi nič viac. Poradťe. Do zajtra - streda - mi ich držia oba.
Vzhledem k tomu,že už je středa večer,tak jsem asi přišel s křížkem po funuse,ale kdyby náhodou,tak bych Ti poradil toto:Samsung T200HD - cena 6200,-kč(dig.+analog.tuner,2×HDMI,DVI,VGA,Scart, repro); nebo T220HD - cena 7500,-kč(ta samá výbava,ale 22").Já mám LG M228WA-BZ - cena 5500,-kč(kupoval jsem ho před rokem a stál 10300,-na netu,má pouze analog.tuner,scart,DVI VGA,repro,nemá HDMI),jsem sním docela spokojen,na velikost 22" sem si rychle zvykl.A nakupuj na io,vyjde to levněji.![]()
Naznačuje to , že mi to je šumák..nejsem z tech, kteří museji za kazdou cenu mit 2 m/s
..pro me je hlavni kvalita..barvy..podsviceni..samozrejme, kazdej napise ze za cca 5000kc nic nesezenu takovyho..ale me jde o to co je nej do tech 5k. Kdyz to ma slusny podsviceni a "realny" barvy, dvi, tak to beru..a samozrejme dobry zkusenosti s tim od uzivatelu..a stopka mi nevadi..