Resil jsem ted podobny problem ..
Nakonec jsem vybral tento model
Toshiba Satellite Pro A300-1NT (PSAGDE-00P00JCZ) za 23 425,- s DPH. Duvody?
Ohlizel jsem se po znackach HP, DELL, ASUS, TOSHIBA..
Prijde mi ze ta toshiba ma jednoznacne nejlepsi HW vybavu oproti zbyvajicim znackam. Napriklad u dellu jsem v podstate nenasel model ktery by za castku kolem 25 tisic splnoval vsehcny me pozadavky .. ale je fakt ze mi vadila treba drobnost ze to nemelo gigovou sitovku .. ale jelikoz to bude servisackej ntb a ve firemni siti to budu vyuzivat hodne casto GB sitovka byla mou podminkou .. Na hp mi zase vadilo ze jsem nenasel odpovidajici model ktery by mel jinou nez integrovanou grafiku .. ASUS jsem mel do ted a vadilo mi jednak zpracovani chlazeni (V letnich mesicich topil opravdu hodne

) a nebyl jsem spokojeny s nekterymi asus utilitami (napriklad ten wifi paskvil ktery dela to co ma jen kdyz ho clovek vypne).
Nechtel jsem tim rict ze ty ostatni znacky stoji za nic to vubec ne a velice rad se necham poucit pokud nekdo doporuci i nejake jine modely ktere jsem treba mohl prehlednout .. navic i te tsohibe nejake ty veci chybi treba hdmi .. ale u me to nebyla priorita ..
BTW tu toshibu bych mel mit zitra takze pripadne dotazy primo na ten notas velice rad zodpovim ..