Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problem s instalaci systemu win xp

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    Dobry den mam laptop hp pavilion cpu ql 60,ram 3gb,gpu 3450 radeon, a mam nainstalovany operacny system windows vista.a chcel by som si ho preinstalovat na windows xp lenze ked sa my nabotuje cd tak zacne to uplne normalne nacitavat a potom my naskoci modra tabulka prosim vas co mam robyt????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Vyfotit jaká tabulka ti vyskočí. Podle popisu nedje určit o co se jedná.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    125
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    115

    prepnut disk v BIOSe z AHCI na ATA a ak mas tak vypnut Flash Cache Module

    AHCI pouziva Vista
    ATA pouziva XP
    Naposledy upraveno uživatelem Drobcek9056: 17-12-2008 v 21:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,836

    Citace Původně odesláno od Drobcek9056 Zobrazit příspěvek
    prepnut disk v BIOSe z AHCI na ATA a ak mas tak vypnut Flash Cache Module

    AHCI pouziva Vista
    ATA pouziva XP
    ..... He?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    115

    mal som podobny problem pri spatnej instalacii Visty na XP. V BIOSe som mal nastavene ATA namiesto AHCI a Vista nevedela najsts disk. Takisto ked som si instaloval XP, tak nebolo nastavene ATA a XP sa nechcelo nainstalovat

    tolko k He
    Odpovídat lze po přihlášení