Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Problem s instalaci systemu win xp

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    Dobry den mam laptop hp pavilion cpu ql 60,ram 3gb,gpu 3450 radeon, a mam nainstalovany operacny system windows vista.a chcel by som si ho preinstalovat na windows xp lenze ked sa my nabotuje cd tak zacne to uplne normalne nacitavat a potom my naskoci modra tabulka prosim vas co mam robyt????
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00049.JPG 
Zobrazení: 144 
Velikost: 385.8 KB 
ID: 8523  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To je chybovka, která naskočí, když je něco špatně s bootovacím zařízením. Jsi si jistý, že to CD funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Něco s diskem. Stáhnul bych utilitu od výrobce (Seagate a Maxtor SeaTools, Samsung Hutil, WD WDDIAG) a otestoval ho, případně i naformátoval na nuly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    To je chybovka, která naskočí, když je něco špatně s bootovacím zařízením. Jsi si jistý, že to CD funguje?
    cd funguje lebo este dnes rano som preinstalovaval pc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    A kdy ta chyba vyskočí? Po prvním restartu nebo těsně po započetí instalace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, neni potreba nastavit disk do native modu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Myslim ze salamander to trefil .. najed do biosu a zkus tam najit neco jako sata native moc a pokud ta polozka je na enable tak ji dej na disable
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    A kdy ta chyba vyskočí? Po prvním restartu nebo těsně po započetí instalace?
    ta chyba vyskoci ked nacitava ovladace na zaciatku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Myslim ze salamander to trefil .. najed do biosu a zkus tam najit neco jako sata native moc a pokud ta polozka je na enable tak ji dej na disable
    lenze ja to v biose nemam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, nekde tam urcite musi byt IDE support, nebo native mode .... Nema tady jeste nekdo HP Pavilion ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    No, nekde tam urcite musi byt IDE support, nebo native mode .... Nema tady jeste nekdo HP Pavilion ?
    fakt neni tam nic take
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    napis presny typ toho ntb
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    napis presny typ toho ntb
    hp pavilion dv 1005ec

    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs...&lang=cs&cc=cz
    Naposledy upraveno uživatelem ozy.pu: 02-12-2008 v 21:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Tak jsem googlil a vypada to ze ta polozka tam opravdu nebude na strankach hp moc ovladacu pro xp taky neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Tak jsem googlil a vypada to ze ta polozka tam opravdu nebude na strankach hp moc ovladacu pro xp taky neni
    a co s tym teraz?? mne tu modru obrazovku hodi vtedy ked nacitava NTFS
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows 7: Výpadek proudu při instalaci systému Windows
    Od BoumiX v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-12-2012, 17:35
  2. problém - spouštění systému
    Od mr_bridge v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-11-2011, 12:38
  3. Problém s DDR 2 pamětí a stabilitou systému.
    Od PavelX v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-01-2010, 16:34
  4. Software: problem s instalaci op.systemu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 20:20
  5. Windows XP: Problem s instalaci systemu win xp
    Od ozy.pu v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2008, 22:21