Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Výměna grafické karty v notebooku

xslide (63)|4.12.2008 12:06
Zdravím,

mám notebook Asus F8P.Grafická karta už mě ale nestačí a chtěl bych se zeptat, jestly jde pořídit nová.Grafickou kartu samozřejmě nemám integrovanou.
Momentálně tam mám ATI HD2400 ale našel jsem na ebay lepší ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ,[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ), zajímalo by mě, zda do mého notebooku tyto karty půjdou dát?
Nevyznám se moc v těch slotech, ale jak jsem měl notebook rozebraný, tak jsem viděl že mám grafiku v nějakém slotu, a tudíž by měla jít vyměnit.

Díky moc za odpovědi.
cool.user (2822)|4.12.2008 12:12
Pokud sem googlil spravne tak nevymenis. Tvuj NB by nemel mit mxm slot.

A to nemluve o pripadnem problemu s chlazenim.
xslide (63)|4.12.2008 13:34
Díky.

Ale nedalo mě to, a ted jsem notebook rozebral znovu a nafotil to. Ten slot i karta vypadá jako MXM, proto sem dám nějaké fotky aby jste se na to mrkly.Popř. pokud to je jinej slot, tak jestly se nedá sehnat lepší GK do něj. Každopádně nějakej slot na GK tam je.

S chlazením by neměl být problém. Je tam větráček + 2 měděné heatpipe chlazené přes větáček a ještě hliníkový chladič.

Díky moc.

Tady jsou ty obrázky:
Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Salamander (6177)|4.12.2008 13:37
Jo, to vypada na MXM, ihmo type 2 ?
Ale je dost peklo sehnat karty tohohle typu ... zkus Google, protoze jen tak se koupin nedaji.
+ Jak psal cool, budou problemy s chlazenim :(
cool.user (2822)|4.12.2008 13:39
Ano, vypada to jako mxm slot, (sbernici nejspis vyuziva stejnou) ale neni to nejspis mxm slot. Kdyz se podivas pozorne tak:

1) diry sou jinde
2) gpu je na opacny strane

[QUOTE=Salamander;190882]+ Jak psal cool, budou problemy s chlazenim :([/QUOTE]
Problem s chzaleznim? :D VZdyt to nema ani jak chladit :D
Salamander (6177)|4.12.2008 13:42
[QUOTE=cool.user;190883]Ano, vypada to jako mxm slot, (sbernici nejspis vyuziva stejnou) ale neni to nejspis mxm slot. Kdyz se podivas pozorne tak:

1) diry sou jinde
2) gpu je na opacny strane

Problem s chzaleznim? :D VZdyt to nema ani jak chladit :D[/QUOTE]

No jo, mas pravdu :mistake
Tak pokud chce xslide vykonnejsi grafiku, bude muset zkusit zajit do servisu Asusu, jestli to nejsou schopni vymenit ... a nebo notebook prodat a koupit nejaky s vykonnejsi gk :(
xslide (63)|4.12.2008 13:52
Ok, to jsem sice nechtěl slyšet že to nepůjde ale i tak díky moc.

Už sem si našel na ebay nvidiu 9600, ale tak škoda no.

Díky
Scream CZE (125)|4.12.2008 15:12
Jina tam nejde. V nasem orderbooku mame moznost si vybrat jen jednu grafiku pro tenhle NB a to je prave ta co tam mas.