Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Výměna základní desky a ovladače

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    64

    Vadí,když vyměním zákl. desku a neodinstaluju ovladače od té staré a nainstaluju na tu novou?Když tam budou obě nevadí to?Jako ty ovladače oba..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Vadit by to snad nemelo, jakou desku za jakou menis ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Vadit by to snad nemelo, jakou desku za jakou menis ?
    Uplně stejnej typ akorat asus za gygabite
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Citace Původně odesláno od Jamall Zobrazit příspěvek
    Uplně stejnej typ akorat asus za gygabite
    V pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Nemohlo by dojít k nutnosti přeinstalovat Windows z důvodu, že nenajedou právě kvůli výměně motherboardu ? Jako se to běžně stává, že při výměně motherboardu je nutnost provést opravnou instalaci ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Nemohlo by dojít k nutnosti přeinstalovat Windows z důvodu, že nenajedou právě kvůli výměně motherboardu ? Jako se to běžně stává, že při výměně motherboardu je nutnost provést opravnou instalaci ?
    No, jde taky o to, jestli jsou to XP, nebo Vista ... ale pokud jde jen o deku, melo by imho vse fungovat normalne

    Reknu Ti, ze nedavno jsem trosku upgradoval PC z AMD Opteron a nVidia chipsetem na Intel C2Q a P45 chipset a Vista si to prebrala bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Já mám XP a když jsem měnil desku tak to právě ten novej hardware vůbec nepobralo. Hned jsem měl BSOD a po žížalkách. A to jsem měnil AMD Athlon XP za AMD Athlon X2
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Já mám XP a když jsem měnil desku tak to právě ten novej hardware vůbec nepobralo. Hned jsem měl BSOD a po žížalkách. A to jsem měnil AMD Athlon XP za AMD Athlon X2
    No, muze byt a nemusi, je to imho "kus os kusu"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    No, muze byt a nemusi, je to imho "kus od kusu"
    ano a ne kdykoliv jsem upgradoval win XP kvuli shorele desce a dal tam intel MB, tak se to rozjelo...

    mno pokud tazatel ma win XP, tak tady je "reseni"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Výměna základní desky
    Od ksvat v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-11-2011, 23:34
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-01-2011, 00:30
  3. Základní desky: Ovladače k základní desce
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-08-2010, 16:25
  4. Základní desky: ovladače k motherboardu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-05-2009, 14:58