Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 61

Téma: AMD 6000+ 89W vs 125W

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    23

    ahoj. heledte sic jsem to uz objednal ale kdyz jsem se poradne zakoukal na stranky asus tak tam nebyla ani zminka o podpore AMD X2 6000+ L2Mb CZbox s 125W. jenom tam je s 89W. Tak ted nevim jestli mi tam pujde diky za rady

    AMD:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43831


    Deska
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50794

    stranky vyrobce
    http://www.asus.com/products.aspx?l1...54&modelmenu=1

    v (VL download jsou CPU support)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    A muzu se jen tak pro zajimavost zeptat, proc jsi objednaval 125W ?
    //vypada to totiz, ze vic jak 95W z ni "nevydojis"
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 05-12-2008 v 14:00
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    A muzu se jen tak pro zajimavost zeptat, proc jsi objednaval 125W ?
    No ta deska podporuje tu CZ 89W od zakladniho biosu a jedinej na czech computeru nejlepsi AMD byl ten 2Mb cache s 3Ghz. No ale nevsim jsem si ze tam je 125W a u cpu support 89W takze jsem to objednal. No koukal jsem ted na krabici a nikde neni ani zminka o Wattech takze mozna to maji na CZC spatne a je to 89W. (proste abych nemusel flashovat bios tak jsem koupil tu s tim L 2Mb cache)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od radawimmer Zobrazit příspěvek
    No ta deska podporuje tu CZ 89W od zakladniho biosu a jedinej na czech computeru nejlepsi AMD byl ten 2Mb cache s 3,1Ghz. No ale nevsim jsem si ze tam je 125W a u cpu support 89W takze jsem to objednal. No koukal jsem ted na krabici a nikde neni ani zminka o Wattech takze mozna to maji na CZC spatne a je to 89W. (proste abych nemusel flashovat bios tak jsem koupil tu s tim L 2Mb cache)
    maji to dobre, opravdu existuji 2 verze tohoto procesoru -125W(90nm) a 89W(65nm) ... a imho ta tvoje deska 125W verzi nepodporuje, protoze na ni nema dostatecne napajeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    maji to dobre, opravdu existuji 2 verze tohoto procesoru -125W(90nm) a 89W(65nm) ... a imho ta tvoje deska 125W verzi nepodporuje, protoze na ni nema dostatecne napajeni.
    A i kdyby podporovala tak je blbost kupovat 125w verzi, takze jestli muzes, zrus objednavku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    asi tak deska na to nema napajedni kdzy s tim se rozjede tak v lepsim pripade to nebude stabilni v horsim shori deska v nejhorsim shori deska i cpu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    23

    No ted jsem prolizal CZC a u ty desky borec pise ze ma AMD 6400+ s 125W a bezi mu to tam v pohode tak ja fakt nevim

    Pls a jaky pridavne napajeni. Ta deska ma stejne konektory a stejny pocet jako u verzi podobneho typu s podporou 125W ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od radawimmer Zobrazit příspěvek
    No ted jsem prolizal CZC a u ty desky borec pise ze ma AMD 6400+ s 125W a bezi mu to tam v pohode tak ja fakt nevim
    To nic nemeni na tom ze kupovat 125w verzi je blbost, takze pokud muzes, objednavku zrus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od radawimmer Zobrazit příspěvek
    No ted jsem prolizal CZC a u ty desky borec pise ze ma AMD 6400+ s 125W a bezi mu to tam v pohode tak ja fakt nevim
    Tak samozrejme to mozne je, ale desce to 100% dobre nedela
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    23

    A jaky pridavne napajeni. Ta deska ma stejne konektory a stejny pocet jako u verzi podobneho typu s podporou 125W ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od radawimmer Zobrazit příspěvek
    A jaky pridavne napajeni. Ta deska ma stejne konektory a stejny pocet jako u verzi podobneho typu s podporou 125W ?
    Tady nejde o pridavny napajeni ale o to jak ma deska napajeni dimenzovane.

    A vubec, poslouchas me? Mas moznost tu objednavku zrusit? Tak ju zrus. Objednal si jeden z nejmin vyhodnych cpu na trhu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Omlouvám se za vstup:Ale vrtá mě hlavou proč se tedy dělají dvě verze CPU s různým příkonem?V čem to má výhody a nevýhody?Myslel jsem si když má více Wattu tak jde více přetaktovat než s nižším přikonem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    Myslel jsem si když má více Wattu tak jde více přetaktovat než s nižším přikonem.
    No, myslels spatne. Naopak, vetsi wattaz je spis nevyhodou, protoze musis odvadet vic tepla a jednak to nedela ani dobre deskam.

    A proc se delaj dve verze? A proc se dela stara a nova fabie? To je uplne to same, 125W verze je vyrabena jeste 90nm vyrbnim procesem, 89W verze uz 65nm vyrobnim procesem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    23

    Nic heledte. Psal jsem i jinde-rikali ze v poho a koukal na CZC a tam jim to taky nic nedelalo a delali se i sestavy s timto provedenim jsem koukal na anglicke stranky takze na vanoce to dostanu a zkusim nic za to nedam. Flashovat bios se mi nechce.

    To cool.user ja to vracet nechcu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Tak kdyz si nenechas poradit, je to na tobe, myslim, ze LOCK
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Socket AM3: FX-8370 125W dle flankera v pár měřeních
    Od flanker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-09-2014, 09:40
  2. Chlazení procesorů: Amd 965 be 125w
    Od knedlajda v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-08-2012, 19:16
  3. AMD Phenom II X4 955 Black Edition - Quad-Core (3,2GHz, 8MB, AM3, 125W) BOX C3
    Od mstejska v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-04-2010, 16:28
  4. Max.takt AMD Phenom 9750/125W...
    Od GUGA74 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 19:03
  5. LCD: LCD do 6000,-
    Od lastsaves v sekci Monitory
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-01-2007, 11:19