Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Kompatibilita CPU/MB AM2+ a AM3

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Za nic s neomlouvej, bocka tady malokdo bere vazne a rada lidi ho vylozene ignoruje.
    Kazdopadne bys ale mohl radsi pouzivat edit nez postovat vic prispevku za sebou

    btw: Nebylo by spatne z tohoto threadu udelat FAQ nebo ho docasne pichnout nekam nahoru
    dobře, trochu mě jeho odpověď překvapila...
    jj, bylo mě celkem blbý psát tolik příspěvků najednou nad sebe, příště to vymyslím jinak
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    AM3 procesory jsou na M3A79-T Deluxe podporovány od BIOSu 0504. Kompletní přehled desek od Asusu s deklarovanou podporou AM3 CPU je k dispozici zde.
    A díky buď jsem se nevšiml nebo to tam ještě nebylo,Bios mam verze 06.. takže už jen čekat až bude na pultě
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    Přemýšlím, stejnak musím vyměnit časem svou ASUS M2N-E, jakou deksu vzít, zda ASUS M3N-Deluxe nebo ASUS M3A-Deluxe ??? A nebo raději počkat na serii M4 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Já bych do ASUSu nešel, jedině do nějaké vyšší řady, low-end a mainstream ee. Ale rozhodně ne do nForce !!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Ja bych rozhodne nedoporucil serii ROG, jinak co jsem tak mel ted na odskouseni M3A-79-T a M3N-HT tak na rozslapani na tom jsou uplne stejne ;-) hold uz to neni jako driv...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    Já ted naopak začal čísto o ASUS M3A-Deluxe a od BIOS 0503 je to samá chvála s Phenomy, dvoufázové napájení zvlášt CPU, zvlášť NB, FSB až kolem 270 na Phenomy, NB udrží 2600MHz i HT 2600MHz z původních 1800 !!! A nejlepší OC u Phenomu je to většinou ona, takže jsem se asi už rozhodl Počkám ještě pár měsícu a jdu do Phenom II+ASUSU (víc jak 10 000Kč za desku+cpu ale dávat nechci)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Ja ji dostal s biosem 0504 (predposledni) a mel jsem docela problemy s 9550, po flesnuti na 0604 stale nektery problemy pretrvavaly takze jseem to cely rozebral a nahazel do M3N-HT (BIOS 0602) a flesnul na 1701 s mym X2. Ted to bezi tak jak ma (snad jen SLI-Ready memory je nefunkcni). Na M3N mi drzi stable fsb 300, na M3A "jen" 250 - pak se musi kapku pridat voltaz na NB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od flanker Zobrazit příspěvek
    ...
    Mi připadne, že naopak M3A32-MVP je dost hrůza (což potvrzuje i jedno vlákno tady), vůbec že mají problémy s VRM (pískání) a nejlepších výsledků s Phenomy II je dosahováno na Biostar deskách...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Me M3A79-T nepiskala ani nesustila - presneji receno na vdalenost 1cm od socketu a zastavenych fanech je obcas trosicku slyset jemne zaselesteni (cca 5x) kdyz nabiha OS nebo pri plnem vytizeni, to same mam ted i u M3N-HT Deluxe/HDMI, ale pochybuju ze to vubec nekdo postrehne. Je to tak 5% selesteni jako u DFI NF2 Ultra Infinity. Me osobne vadi u obou Marvell radic, nechapu proc to neni jako u 5-kovy rady a proc upustili od pridavnyho SiLu. Taky nechapu proc uz neni 2xLAN (aspon ze je u NF Aetheros) a PS2 konektor je tam jenom kvuli tomu ze USB KB nebeha pod ExpressGate! Chipset topi (u obou) docela neprijemne, na druhou stranu musim pochvalit za to ze heatsink opravdu sedi na mosfetech a za triockovy ramecek (bohuzel backplate je z plastu takze nevim co si mam myslet). Jinak s tou voltazi do sb je to zrejme zalezitost kousku - na Asus foru nekdo musi do nForce poustet 1.4v takze je to jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12