Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 126

Téma: GTA 4 - Hardwarove naroky a problemy

  1. #91
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    150

    Neviem ci to tu uz je ale je to dost vtipne a suvisi to s vysokymi poziadavkami na GTA IV:




    Prajem prijemnu zabavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    29

    No z toho co jsem si zde přečetl tak hlavní problém novýho GTAčka je v tom, že má moc náročnej engine a vlastně nejede pouze na jednom ale na dvou různých. Na druhou stranu zas můžu říct, že na mé sestavě staré 14 dní funguje přes 30 fps a v určitých oblastech i víc.

    Konfigurace: E7400 ( přetaktován z 2,8 GHz na 3,5 GHZ ), 4 GB DDR3 na 1800 MHz, 260 GTX Golden Sample 896 Mb, EP45T-UD3R a 525W zdroj od enermaxu.

    A jen co ještě přetaktuju grafiku a procesor dotahnu přes 4 GHz s Akasou 965 tak by to mohlo běhat ještě líp.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Dufinos
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    423

    Citace Původně odesláno od CommanderZ Zobrazit příspěvek
    Je ta hra opravdu o tolik peknejsi nez San Andreas? Ty sly naprosto vpohode hrat i na mem prehistorickem Athlonu@1.8GHz s GF6200 a 512MB RAM
    Kolega má velmi podobnou sestavu jako já. Akorát má C2D 7200 a nVidia 9800GTX. Mno a GTA4 si zahrál, sice ne na plné detaily (uskromnit se musel), ale na "zhruba střed" si to zahrál bez problémů. Samozřejmě čtyřjádro z této hry vymáčkne daleko více. Jenom doufám, že podobné požadavky nebudou mít brzo všechny hry... CPU se mi ještě měnit nechce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Vinie
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    164

    Mám menší problém teď jsem intaloval GTA 4 kámošovi na PC akorát je problém s grafikou v nastavení je položka RESOURCE USAGES a on má pouze 236Mb k dispozici nevíte někdo proč je to tak málo? GK 8800 GT 256Mb dá se to nastavit na 1280 a malé detaily víc to nejde zvednout drivery GK je nejnovější, myslim že se to nastavuje v biosu - Award
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Vinie Zobrazit příspěvek
    Mám menší problém teď jsem intaloval GTA 4 kámošovi na PC akorát je problém s grafikou v nastavení je položka RESOURCE USAGES a on má pouze 236Mb k dispozici nevíte někdo proč je to tak málo? GK 8800 GT 256Mb dá se to nastavit na 1280 a malé detaily víc to nejde zvednout drivery GK je nejnovější, myslim že se to nastavuje v biosu - Award
    1) GTA vzdy ukazuje o par MB mensi dostupne zdroje nez by mely byt realne, tudiz 256 vs 236 je normalni
    2) GTA je hra extremne narocna na velikost vram a 8800gt 256MB = problem.
    3) Nic bych nenastavoval, proste 8800gt 256MB je asi jedna z nej"nepovedenejsich" karet posledni doby... (vykony cip ktery zabiji ukrutne malo vram), pro gta4 zcela nevhodna karta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Vinie
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    164

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    1) GTA vzdy ukazuje o par MB mensi dostupne zdroje nez by mely byt realne, tudiz 256 vs 236 je normalni
    2) GTA je hra extremne narocna na velikost vram a 8800gt 256MB = problem.
    3) Nic bych nenastavoval, proste 8800gt 256MB je asi jedna z nej"nepovedenejsich" karet posledni doby... (vykony cip ktery zabiji ukrutne malo vram), pro gta4 zcela nevhodna karta.
    Mno tak mě je to vcelku jedno můj comp to není. Ale myslim že se v biosu nastavuje paměť pro grafickou kartu když její paměť nestačí dokáže mi někdo odpovědět jak to nastavit? Já na starym compu mám 64Mb GK a můžu pro ní mít eště 256Mb nastaveno v biosu, akorát že je to starej comp a BIOS AMI; kámoš má AWARD ale nevim kde to tam nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Vinie Zobrazit příspěvek
    Mno tak mě je to vcelku jedno můj comp to není. Ale myslim že se v biosu nastavuje paměť pro grafickou kartu když její paměť nestačí dokáže mi někdo odpovědět jak to nastavit? Já na starym compu mám 64Mb GK a můžu pro ní mít eště 256Mb nastaveno v biosu, akorát že je to starej comp a BIOS AMI; kámoš má AWARD ale nevim kde to tam nastavit.
    1) tohle se primarne tykalo agp karet
    2) v tvem pripade by to nemelo zadny vliv na vykon, jelikoz celkova propustnost by byla vyrazne mensi (Snad desetinova) nez u lokalni vram.

    Proste s tou grafikou si gta4 rozumne nezahrajes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Vinie
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    164

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    1) tohle se primarne tykalo agp karet
    2) v tvem pripade by to nemelo zadny vliv na vykon, jelikoz celkova propustnost by byla vyrazne mensi (Snad desetinova) nez u lokalni vram.

    Proste s tou grafikou si gta4 rozumne nezahrajes.
    Jak říkám můj comp to není, tak už to neřešim. Jo dík za odpovědi. A co se toho týče tak to jede celkem v poho na rozlišení 1280 na malý detaily, není to žádnej zázrak ale v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Občasný diskutér Avatar uživatele vinnetou
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    98

    myslíte že bych to mohl rozhýbat na nb http://www.alza.cz/asus-n50vn-fp102c-d112312.htm , já myslím že kdybch se uskromnil na medium tak jo, ale nejsem si jist a žádám o váš názor
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od vinnetou Zobrazit příspěvek
    myslíte že bych to mohl rozhýbat na nb http://www.alza.cz/asus-n50vn-fp102c-d112312.htm , já myslím že kdybch se uskromnil na medium tak jo, ale nejsem si jist a žádám o váš názor
    Rozumne ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Jo jo zahraješ. S minimálními detaily a všemi aplikovanými patchi + nové ovladače počítám tak 15fps když se zrovna nebude nic dít. Zkus si ovšem zajezdit po městě autem nebo střetnout se s policií. Absolutně nehratelné. Nemluvě o výdrži notebooku. Co na tom gta4 tak vidíš? Jestli tě baví GTA takm hrej SA, to ti tam pojede a zábava je to taky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Občasný diskutér Avatar uživatele vinnetou
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Rozumne ne.
    jak rozumně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od vinnetou Zobrazit příspěvek
    jak rozumně?
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...&postcount=101
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Občasný diskutér Avatar uživatele vinnetou
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Jo jo zahraješ. S minimálními detaily a všemi aplikovanými patchi + nové ovladače počítám tak 15fps když se zrovna nebude nic dít. Zkus si ovšem zajezdit po městě autem nebo střetnout se s policií. Absolutně nehratelné. Nemluvě o výdrži notebooku. Co na tom gta4 tak vidíš? Jestli tě baví GTA takm hrej SA, to ti tam pojede a zábava je to taky
    zas tak tragicky bych to neviděl, rozhýbali jsme s kamošem gta4 i na slabším pc na low nesekalo se to a dalo se to dobře zahrát
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od vinnetou Zobrazit příspěvek
    jak rozumně?
    Za rozumne hrani povazuju konstatne aspon 30fps+ na i zcela minimalni detaily v nativnim rozlisenim. Tady si o tom muzes nechat zdat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Assassin's Creed Unity - hardwarové nároky
    Od G.i.k v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-12-2014, 00:47
  2. Grafické karty: Upgrade z 8800GT - naroky na CPU, napajeni...
    Od Neregistrovaný v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 26-04-2011, 11:40
  3. Problém s USB porty: nelze najít hardwarové zařízení (kód 41)
    Od jeninicicek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 16:35
  4. HW Nároky na Win vista
    Od mikáč v sekci OS Windows
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 20:00
  5. Crysis, jaké jsou HW nároky ??
    Od Jackal1 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 09:00