Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 126

Téma: GTA 4 - Hardwarove naroky a problemy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    59

    zdravím všechny....

    mám dotázek....jak myslíte,že mi pošlape tahle hra,při prametrech:AMD 2.0 GHz,2048MB,nVIDIA 8600GS 512 MB,vista??

    třeba far cry 2 a CoD 5 mi jedou docela v klidu.....

    FC2:
    Windows XP/Vista, AMD Athlon 64 X2 5200+/Intel Core 2 DUO nebo AMD Phenom, 2 GB RAM, grafická karta s 512 MB (nVidia GeForce 8600 GTS/ATI Radeon X1900), DirectX 9.0c nebo 10

    COD5:
    procesor 3000MHz, paměť 1024MB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 6600GT / Radeon 1600XT), 8.00GB volno na disku, DVDROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Vubec
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Vubec

    tak kdyz jede cod 5 a FC2,tak proc ne tohle???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od goffy Zobrazit příspěvek
    tak kdyz jede cod 5 a FC2,tak proc ne tohle???
    Protoze ti to proste nepojede, teda ne rozumne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Vubec
    JJ souhlasím prej to ani nejde na AMD procesorech
    je to prej extrem a hrozně nevychytaný
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    59

    takze to nema smysl kupovat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od goffy Zobrazit příspěvek
    takze to nema smysl kupovat??
    Ne....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Nemá to smysl
    a dyštak i s novým kompem :-D
    (možná časem jestli k tomu napíšou náký patche atd tak to pošlape ale jen možná)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Ne....
    snaha byla....diiiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    (možná časem jestli k tomu napíšou náký patche atd tak to pošlape ale jen možná)
    Tak ono to slape uz dnes, ale fakt musis mit slusnyho quadcora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Tak ono to slape uz dnes, ale fakt musis mit slusnyho quadcora.
    Já myslel na jeho sestavě
    A navíc jako šikanu beru to že to jede na Intelech a na AMD moc ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Na 8800GT v 1680*1050 s low detajly jela hra na 13fps (zbytek sestavy ale neznám)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Tak ono to slape uz dnes, ale fakt musis mit slusnyho quadcora.
    Recenze a ohlasy sem nečet, ale fakt to využije Quad.... není to spíš jen o nataktovaným DC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    A navíc jako šikanu beru to že to jede na Intelech a na AMD moc ne
    To neni sikana, ale proste fakt Athlony X2 nejsou dost vykony. Tecka.

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Recenze a ohlasy sem nečet, ale fakt to využije Quad.... není to spíš jen o nataktovaným DC?
    Fakt to vyuzije QC. Na jednom nemeckym foru postoval uzivatel vysledky a s q6600(2,66ghz) dosahoval vyrazne lepsich vysledku nez s c2d na 3,2ghz.

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Na 8800GT v 1680*1050 s low detajly jela hra na 13fps (zbytek sestavy ale neznám)
    AX2 6000+, pokud myslime to stejny forum.
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 05-12-2008 v 18:37 Důvod: Oprava preklepu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    JJ souhlasím prej to ani nejde na AMD procesorech

    Tohle mě docela rozesmálo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Assassin's Creed Unity - hardwarové nároky
    Od G.i.k v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-12-2014, 00:47
  2. Grafické karty: Upgrade z 8800GT - naroky na CPU, napajeni...
    Od Neregistrovaný v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 26-04-2011, 11:40
  3. Problém s USB porty: nelze najít hardwarové zařízení (kód 41)
    Od jeninicicek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 16:35
  4. HW Nároky na Win vista
    Od mikáč v sekci OS Windows
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 20:00
  5. Crysis, jaké jsou HW nároky ??
    Od Jackal1 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 09:00