Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Výměna pevného disku (Intel 815)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Motherboard Properties
    Motherboard ID 11/14/2001-i815E-W83627-6A69RFGEC-00
    Motherboard Name Unknown

    Front Side Bus Properties
    Bus Type Intel GTL+
    Bus Width 64-bit
    Real Clock 100 MHz
    Effective Clock 100 MHz
    Bandwidth 800 MB/s

    Chipset Bus Properties
    Bus Type Intel Hub Interface
    Bus Width 8-bit

    uz to mam!!!Je to spravne?
    Naposledy upraveno uživatelem -HoNY-: 11-12-2008 v 21:16 Důvod: dva posty po sobě
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To je řeč...:-) To už je hezčí výpis. Podle čipové sady ( Intel 815E ) by neměl být problém ani se 120GB diskem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Muzes mi tedy poradit znacku a typ jaky mam koupit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Věřím, že tento disk sestava zvládne. Kdyby náhodou ne, v Alfě obvykle nebývá problém s navrácením zboží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Moc Ti dekuju za skvelou pomoc!!!!!!Byl jsem opravdu bezradny.Krasny vecer
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Kdyby náhodou ne, v Alfě obvykle nebývá problém s navrácením zboží.
    To muzu potvrdit uz jsem tam parkrat koupil disk na kterym byl nainstalovanej system
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Muzu jeste vedet co vsechno musim udelat pred a pri instalaci?Poptrebuju ovladaci cd ke graficke karte???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od dudus Zobrazit příspěvek
    Muzu jeste vedet co vsechno musim udelat pred a pri instalaci?Poptrebuju ovladaci cd ke graficke karte???
    hlavně potřebuješ ovladače k té základní desce ty sou totiž uložený na tom pevnym disku tet jsem taky měnil disk a musel sem si je stahnou s webu vyrobce
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,495

    me asi trefi.

    ZAKLADNI DESKA chlape!! ZAKLADNI DESKA. To je ta velka placka uvnitr pc ke ktere vedou vsechny draty.

    Stahni si tohle!
    http://www.slunecnice.cz/sw/everest/

    nainstaluj to a klikni na ZAKLADNI DESKA, bude tam vyrobce a model. to nam sem napis.


    EDIT: aha... tak na i815E to pojede, mozna bude ale potreba novejsi BIOS. Je potreba mit samozrejme minimalne Win XP SP1 a idealne nainstalovany Intel Application Accelerator 2.3 a Intel INF (ovladače k desce)

    //edit by -HoNY-: promazáno, sloučeno a uklizeno, nechť je to příkladem ostatním moderátorům
    Naposledy upraveno uživatelem -HoNY-: 11-12-2008 v 21:17 Důvod: přídan odkaz, vyznačeno důležité
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12