„Navíc takováto úzká spolupráce s nějakým velkoobchodem by pro mnohé naše čtenáře znamenala ztrátu naší objektivity (přestože by to tak nebylo)“
Tak tejto vete som nepochopil

prečo by ste stratili objektivitu??? Tu by ste stratili keby ste preferovali jednu značku, ale nie predajcu a veľkoobchody majú zvyčajne nízke ceny, ja v tom nevidím žiadny problém, a k cenikom nerobili by ste im kompletnú ponuku ale recenzie určitých produktov, ktoré by si aj oni mohli dať k výrobku a oni by ho mohli odporúčať na základe vašeho testu

no a samozrejme vy by ste udávali veľkoobchod od ktorého mate požičaný výrobok ako každý iný a tým by ste robili reklamu určitému veľkoobchodu ako každý iný, ale nie značke, osobne mne nevadí reklama predajcu ale výrobcu. No tiež netvrdím že môj návrh je bez chyby a že niečo sa na ňom nedá vylepšiť alebo pozmeniť, ale takto funguje veľa zahraničných stránok. Ja tvrdim že nieje čo stratiť, keby ste skusili isť za riadiťeľom neakého veľkoobchodu povedali by ste čím sa zaoberate a ako si predstavujete spolupracu čo mu môžete ponuknuť hlavne výhody...
A vaša stranka by stale ostala ta ista len by sa jedna časť zaberala novinkami a jedna poradenstvom a recenziami pre ľudi čo sa nevedia rozhodnúť, a tak raz týždene robiť ponuky zostáv, to robite aj teraz ale je to nepoužitelne lebo keby som si chcel niečo take kupiť tak by som sa nabehal a nevedel by som ako to pôjde, vy by ste to otestovali a aj by ste ponukli kde by so to mohol zákazník aj kupiť v určitej firme z ktorej to mate aj vy