Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: Problém se Sapphire x1950pro

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    Mám problém se Sapphire x1950pro.Při hraní her se objeví černá obrazovka.A Catalisty napíšou že grafický čip byl resetován.Čím to může být?Mám Catalisty 6.9.Pri instalaci 6.10 mi to napíše chybu že nemám odpovídající hardware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Dadameda
    Mám problém se Sapphire x1950pro.Při hraní her se objeví černá obrazovka.A Catalisty napíšou že grafický čip byl resetován.Čím to může být?Mám Catalisty 6.9.Pri instalaci 6.10 mi to napíše chybu že nemám odpovídající hardware.
    Použij ovladač z CD co bylo ke kartě. To resetování dělá VPU recover při nějakém problém, vyzkoušel vypnout najdeš v CCC jako VPU Recover - odškrtnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    No právě že mi to dělás originálníma ovladačema.Ted vyšly 6.11 tak zkusím a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    A myslíte že to bude grafikou.Taky se trošku bojím že by to mohlo být něčím jiným.Ale typuju to na tu grafiku když se takhle projevuje.D
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Dadameda
    A myslíte že to bude grafikou.Taky se trošku bojím že by to mohlo být něčím jiným.Ale typuju to na tu grafiku když se takhle projevuje.D
    Pokud Ti ty nové ovladače nepomohou (což předpokládám), tak smaž veškeré ovladače a software od ATI a vyzkoušej ATI OMEGA Drivers. Pokud budou problémy přetrvávat i s těmito ovladači, bojím se, že grafika nebude v pořádku... Také by to mohlo být nedostatečně dimenzovaným zdrojem, ale spíš si myslím, že grafika (čip nebo paměti) nezvládá defaultní takty. Což je samozřejmě na reklamaci. Každopádně vyzkoušej ty OMEGY.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Tak mně napadá - je to nové PC nebo jen dokoupená karta (upgrade). Pokud ani, co tam bylo dříve za GK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    Mam 400 W zdroj Fotron.Takže si myslim že by to měl utáhnout.Je to v nové desce ASUS P5B Deluxe,takže před tím tam nic nebylo.Buď si pujčím někde grafiku do PCi-E a uvidim jestli tam pošlape nebo nevim.Zasekne se tak po 5 minutách hraní.Ve win je zatim fše ok.Wokna sami o sobe nepadaj když v nich něco kutim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    A co teploty? Sedí dobře chladič?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    No CCC mi ukazuje neco kolem 55 jadra.Procik asi 65.Asi pujde na reklamacku,jinak to nevidim.Je to nový,treba nejaka nekonpatibilitka.Ramky jsem zkousel.Mam 2*512 tak sem jednu vyndal otestoval to s prvni i s druhou a delalo to stale,proto to tipuju na tu grafiku.Prav ze se bojim abych jim treba neposlal na reklamacku grafiku a ona to pak byla deska:-(.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Dadameda
    No CCC mi ukazuje neco kolem 55 jadra.Procik asi 65.Asi pujde na reklamacku,jinak to nevidim.Je to nový,treba nejaka nekonpatibilitka.Ramky jsem zkousel.Mam 2*512 tak sem jednu vyndal otestoval to s prvni i s druhou a delalo to stale,proto to tipuju na tu grafiku.Prav ze se bojim abych jim treba neposlal na reklamacku grafiku a ona to pak byla deska:-(.
    Jaký máš CPU? Teploty v klidu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    Core 2 Duo 6400.Zkoušel jsem stress prime a ukázalo mi to asi po půl hodce pocítaní 82 stupňů.V klidu má 60-65.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od Dadameda
    Core 2 Duo 6400.Zkoušel jsem stress prime a ukázalo mi to asi po půl hodce pocítaní 82 stupňů.V klidu má 60-65.
    82°C??? Tak to je víc než dost, je přetaktovanej?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    Je 2,6.Na nepřetaktovaným sem to nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od Dadameda
    Je 2,6.Na nepřetaktovaným sem to nezkoušel.
    Tak vyzkoušet .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Zkontroluj chladič na CPU zda dobře sedí a teploty na default frekvenci. Ta teplota je moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Radeony: Sapphire x1950pro problem s Anti-aliasingem
    Od pepca.cz v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-04-2007, 22:09