Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Dungeon Keeper 2 Problém černé pozadí neda se hrat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Mám proplém ná mojim komplu mi naběhne hlavní menu ale pozadí je černé ale na bráchovím komplu to jede v poho tak nevím čím by to mohlo bejt
    Oba máme Win XP SP3
    On má ------------------------------------------------------------------------------------- Já mám
    AMD 64 X2 6000+ -------------------------------------------------------------------------- C2D E8400
    NX8800Ultra ------------------------------------------------------------------------------- ATI 4870 Saphire Toxic
    Prosím o jakou koliv radu budu vděčný
    Screen z brácovýho komplu----------------------------------------------------------------- Screen z mého komplu



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    No,nvm, co zkusit přeinstalovat drivery na nejnovější(pokud jsou nejnovější tak na starší)? Ale fakt nevim čim to je musí se na to od lesa
    BTW: co máš za systém?
    A verzi hry, patch máte stejnej?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Takže dneska jsem odinstaloval ovladače na GK a zkusil jsem spustit DK2 a ejhle šlo to normálně
    ale zase jsem věl velkou plochu a většina her nešla takže za to můžou ovladače ale co ted jedině že by se něco dalo nastavit v ovladačí od GK aby to šlo normálně.
    Nemáte někdo nějakej nápad
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    1) zapátrat zda není nějaký update nebo patch pro hru
    2) zkusit starší ovladače
    3) co nějaký mod kompatibility, nepomáhá? Nebo snížit HW akceleraci, pouze kdy hraješ tuto hru
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    1) zapátrat zda není nějaký update nebo patch pro hru
    2) zkusit starší ovladače
    3) co nějaký mod kompatibility, nepomáhá? Nebo snížit HW akceleraci, pouze kdy hraješ tuto hru
    Hejj !!! Ty seš fakt BOREC Johny snížil jsem tu HW akceleraci a ono to funguje normálně takže díky moc THX
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No fajn, tak hlavně že to jede. Měl jsem podobný problém se zvukem u Starcraftu na jednom starém notebooku. O kolik jsi tu akceleraci snížil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    No fajn, tak hlavně že to jede. Měl jsem podobný problém se zvukem u Starcraftu na jednom starém notebooku. O kolik jsi tu akceleraci snížil?
    Maximalně do pulky pak je zase černo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    2

    Mě se celá hra seká, někdy kolem pátého levelu mi to celý chcípne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od Omnyse Zobrazit příspěvek
    Mě se celá hra seká, někdy kolem pátého levelu mi to celý chcípne
    Jakou máš sestavu,včetně systému?Je to originálka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    2

    AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ 2,01 GHz, 1 GB RAM
    grafická karta je Radeon X1650, 256MB
    a hra není originál
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Omnyse Zobrazit příspěvek
    ...a hra není originál
    Tak hledej problém tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    1

    Možna je to verzi ale nevim to jistě jinak jestli už sto sprovoznil nebo by jsi nějak sprovoznit chtěl ozvi se na icq 411888742 a nebo na email mopravil@seznam.cz ,mohli bychom potom zahrat tuhle hru
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1

    Stačí chvíli googlit a najdete na netu ze crash hry je díky její nekompability s win xp
    Tady je návod jak to opravit :->

    This is how you install Dungeon Keeper 2 under Windows XP SP2:

    1. Full install Dungeon Keeper 2.

    2. Apply patch 1.7.

    (if you during installation get an error message saying "Can't run 16-bit Windows Program. Cannot find file..."
    then go to Start - Run... and type regedit. Make sure the following key is disabled (set to 0):
    HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\FileSystem\NtfsDisable8dot3NameCreation=0)

    3. Install Windows Application Compatibility Toolkit 3.0 (use Google to find it - it's free from Microsoft).

    4. Run the program and create a new database.

    5. Click Fix.

    6. Name of the program to be fixed: Dungeon Keeper 2 - Name of the vendor for this program: Bullfrog Productions.

    7. Program file location: Browse for the location of Dkii.exe in gamedir.

    8. Operating System Modes: None - Click Next.

    9. Compatibility Fixes: select EmulateSlowCPU - Click Next.

    10. Click Finish.

    11. Choose File and Install and then exit the program.

    12. Create a shortcut for Dkii.exe, choose properties and add -32biteverything in the Target commandline
    (it should look something like this: "C:\Games\Dungeon Keeper 2\Dkii.exe" -32biteverything).

    13. Run the shortcut to start the game.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    1

    Zdravim mam stejny problem s cernym pozadi a skousel jsem ten postup s tou compactibilitou a nepomohlo mi a vubec nevim jak snizit tu HW akceleraci. zkousel jsem ji vypnout ve hre a pokazde kdyz ji zapnu tak je zas zapla.Vubec nevim jak nato.
    MAM W7 32bit
    ati 5770
    4gb ram
    cpu amd PH2 550BE
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    2

    Zdravim cerne pozadi uz sem odstranil ale vyskytl se mi nový problém když chci hru uložit nebo ji hraju déle jak 10 min tak mi to hodí chybu a spade mi to. Nevíte co stim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nedá sa instalovat
    Od andrejus v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-11-2013, 16:38
  2. Software: Hra Dungeon Siege 2
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-10-2011, 11:47
  3. Nedá sa pripojit mobil cez usb
    Od Error666 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-01-2010, 01:18
  4. Nedá sa pripojiť na WIFI
    Od peto seal v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-11-2009, 22:45
  5. PC nenabehne, neda se vypnout
    Od jirkazjirkova v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 16:22