Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: poznam rozdil?

Hlasujících
14. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • ano

    3 21.43%
  • ne

    11 78.57%
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: vyplati se to ??

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    ahoj k vanocum budu mit gpu ASUS ENGTX260/HTDP a ta ma podpuru az direct x10.0 ale mam windows xp a visty nechcipodle mne jsou na ho**o.ale xp ma podporu maximalne na direct x9.0 kdyz my to pojede s direct x 9 poznam rozdil nez kdyby to jelo x10??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Zalezi na hre.

    btw: visty sou podle tebe na ho**o protoze to rikali kluci ve skoly nebo proto ze si je pouzival dyl jak dva tydny a mas s nima prakticke zkusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    no mluvim z prakticke zkusenosti,mluvil jsem s pocitacovymi techniky a rika to kazdy kdo ma resp.mnel vistu
    a kdyz budu hrat nejakou nejnovejsi hru (need for speed undercover,mafia 2 atd) tak ten rozdil poznam ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Jsem pocitacovy technik mam vistu i 64bit i 32bit a nahovno nejsou Na hovna jsou toaletni papiry ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    no mluvim z prakticke zkusenosti,mluvil jsem s pocitacovymi techniky a rika to kazdy kdo ma resp.mnel vistu
    Aha, takze jedna pani povidala a ty to jen papouskujes.
    Vetsina lidi tady ma visty a je s nima relativne spokojena, ale co, reknu jim aby zacali na vistu nadavat kudma projdou, vzdyt je to in a v mode

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    a kdyz budu hrat nejakou nejnovejsi hru (need for speed undercover,mafia 2 atd) tak ten rozdil poznam ?
    NFS nevim, spis pochybuju
    Mafia2 nevysla, tak jak to mame asi hodnotit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    to je otazka nazoru proto sem udelal tu anketu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    to s tou mafiou to byl priklad myslel jsem ty nejnovejsi hry ktery maj uz dost dobry efekty (a to mafia 100%mit bude)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    to je otazka nazoru proto sem udelal tu anketu..
    Anketa se netyka vist.

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    to s tou mafiou to byl priklad myslel jsem ty nejnovejsi hry ktery maj uz dost dobry efekty (a to mafia 100%mit bude)
    Tak znova, jak to mame vedet kdyz ta hra jeste nevysla
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    vys co zapomen na mafia 2ok ?
    a vratme se k tematu-vyplati se mit visty poznam to v tech nejlepsich hrach ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    U vetsiny dnesnich her ne, respektive DX10 je tam spis jen marketingove pozlatku, ale existuji i vyjimky typu assasins creed
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    (zrovna to hraju)a treba primo v assasins creed jak je ten rozdil velky?je tak velky aby se to vyplatilo preinstalovat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od sapin II Zobrazit příspěvek
    (zrovna to hraju)a treba primo v assasins creed jak je ten rozdil velky?je tak velky aby se to vyplatilo preinstalovat ?
    Graficky zadny, ale pri nekterym stupni detailu (nizsi a stredni) by dx10 verze mela podavat lepsi vykon.

    Ale vzdyt visty sou prece na ho**o ne? tak proc se s touhle otazkou vubec trapis
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    232

    aha tak dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    mam Visty a jsem s nima spokojený.Měl jsem strach jít do nich(protože plno lidí mě od nich odrazovalo)ale teď si nestěžuji,samozřejmě mají taky určitý chybi ale když to vezmu jako celek tak ok.Člověku trvá nějaký pátek než se v nich začne orientovat a pochopí je:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vyplatí se 6Gb/s?
    Od Niickll v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-11-2010, 23:23
  2. SSD: SSD Disk vyplatí se?
    Od semik123 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-11-2009, 18:13
  3. Vyplatí se 4 GB?
    Od Lindows Hlista v sekci Operační paměti
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 16:21
  4. vyplati se
    Od MICT14N v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 23:07
  5. Vyplatí se teď kupovat GK?
    Od Architect v sekci Grafické karty
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 19:26