Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Musím u GK chladil napájecí obvody ??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    10

    Zdravím všechny potřeboval bych poradit

    Mám grafickou kartu :

    Inno3D GeForce 8800GT Overclock 512MB, PCI-E Rychlost grafického čipu [MHz]: 650 Rychlost grafických pamětí [MHz]: 1900

    A protože hlučnost originálního chladiče už byla opravdu strašná tak jsem ho nahradil Arctic Cooling Accelero S1 a chci se zeptat zda můžu provozovat tuto grafickou kartu bez toho abych měl aspoň nějak chlazené napájecí obvody viz. Foto nebo jaký chladič na napájecí obvody použít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    s puvodnim chladicem byly chlazeny ?
    Neco by to mozna chtelo //imho by na ne pasovalo neco z tehle sady http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007N0CA0ANLSK
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Můžeš, ale IMHO nemusíš. Já je nechladím a dobrý. Tohle je nutnost u nových ATIn.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    bylo chlazený napájení nějak předtím (teplovodivá žvejka mezi chlladičem a švábama)?
    když ne bych to neřešil pro klid duše bych je možná přeměřil lasem
    jetli jo tal budeš muset něco zbastlit (nařezat ze starýho cpu chladiče nebo použít pasivy jako jsou na paměťový moduly)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    s puvodnim chladicem byly chlazeny ?
    Neco by to mozna chtelo
    Byly.

    Ve zkratce, bylo by to velice dobre, ovsem v nekterych pripadech muze stacit i mirny ofuk (ale tohle negarantuju)

    http://img218.imageshack.us/img218/6032/redyh8.jpg tady mas oznacene zhruba vse co bys mel chladit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    bylo chlazený napájení nějak předtím (teplovodivá žvejka mezi chlladičem a švábama)?
    když ne bych to neřešil pro klid duše bych je možná přeměřil lasem
    jetli jo tal budeš muset něco zbastlit (nařezat ze starýho cpu chladiče nebo použít pasivy jako jsou na paměťový moduly)
    Jo originál chladič chladil i tyto napájecí obvody jinak díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Mám to stejně jako ty a napájecí kaskádu mám bez pasivů.... můžeš třeba posunout ten AC fan víc nad napájecí část, aby byla líp ofukovaná
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Dufinos
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    423

    Přímo na to je sada http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007N0CA0ANJKZ Při dobrém "ofuku" karty by to asi nebylo třeba, ale pro jistotu bych je tam dal... Osobně raději připlatím 70Kč za pasivky na ty obvody, než bych měl třeba nestabilní PC apod... Potřeba chladit je pomocí pasivků je totiž rozdílná u různých karet... Jedna to nepotřebuje a druhá je nestabilní (myslím samozřejmě stejný typ karty)...

    Comment by Salamander: Vazne si myslis, ze od prosince to jeste nevyresil ?
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 19-03-2009 v 10:33
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Napajeci zdroj
    Od Pec@ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 08:05
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 19:02
  3. PCIE napájecí konektor
    Od Resurrection v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-11-2007, 20:27