boboco - gratulace k první tisícovce
Tímto bych rád uživateli (a zároveň našemu novému moderátorovi) boboco pogratuloval k tomu, že jako první v historii našeho fóra pokořil s velkým odstupem oproti ostatním hranici 1000 příspěvků (zároveň má také nejvyšší počet reputačních bodů).
Aktuální stav počtu příspěvků (v závorce počet reputačních bodů):
boboco: 1004 (66)
Smeli: 637 (44)
wizaard: 584 (53)
eraser: 476 (41)
mech13: 413 (39)
Aktuální stav počtu příspěvků (v závorce počet reputačních bodů):
boboco: 1004 (66)
Smeli: 637 (44)
wizaard: 584 (53)
eraser: 476 (41)
mech13: 413 (39)
[quote=Karel Polívka]Tímto bych rád uživateli (a zároveň našemu novému moderátorovi) boboco pogratuloval k tomu, že jako první v historii našeho fóra pokořil s velkým odstupem oproti ostatním hranici 1000 příspěvků.[/quote]
Přiznám se, že jsem tu takovýto příspěvek opravdu nečekal:inlove
Moc děkuji a doufám, že mě brzy někdo dožene, ať nenosím to čtyřciferné "břímě" dlouho sám;). Já chci věřit, že těch mých 1 000 příspěvků opravdu pár lidem zde na fóru pomohlo a že díky mému častému "výskytu" na SHW na mne někdo nezískal alergii:D.
Je to ale k neuvěření, že jsem svýma rukama za relativně krátkou dobu vytvořil už 1 000 příspěvků:D Opravdu to nechápu...:turtle
Přiznám se, že jsem tu takovýto příspěvek opravdu nečekal:inlove
Moc děkuji a doufám, že mě brzy někdo dožene, ať nenosím to čtyřciferné "břímě" dlouho sám;). Já chci věřit, že těch mých 1 000 příspěvků opravdu pár lidem zde na fóru pomohlo a že díky mému častému "výskytu" na SHW na mne někdo nezískal alergii:D.
Je to ale k neuvěření, že jsem svýma rukama za relativně krátkou dobu vytvořil už 1 000 příspěvků:D Opravdu to nechápu...:turtle
[QUOTE=boboco]...
Opravdu to nechápu...:turtle[/QUOTE]
Já docela i jo :p. Gratuluju a jen tak dál :thumb.
Opravdu to nechápu...:turtle[/QUOTE]
Já docela i jo :p. Gratuluju a jen tak dál :thumb.
jsem zde sice novy ale i ja se pripojuji a gratuluji.urcite si to zaslouzis.jen tak dal - no proste jsi dobrej!!!!!!
[quote=P@pi]Já docela i jo . Gratuluju a jen tak dál .[/quote]
Jo? A umíš mi to nějak vysvětlit?:D -V každém případě, z Tebe by si obyvatelé fóra měli brát příklad, máš 300 příspěvků a 65 reputačních bodů:idea. Zkrátka, kdo umí, ten umí - ještě jinak: Komu čest, tomu čest:thumb
[quote=huky]jsem zde sice novy ale i ja se pripojuji a gratuluji.urcite si to zaslouzis.jen tak dal - no proste jsi dobrej!!!!!![/quote]
Díky za kompliment:thumb
[quote=tgfh]Jo jo Bobo, taky gratuluji!
A hele, já mám právě 400 příspěvků! Good, za chvíli Tě doženu... :D[/quote]
Tak to spěchej, já Ti jinak uteču:D
[quote=Konnor]Gratuluju, ale trochu brzdi, ať mají šanci i ostatní;)[/quote]
No, pokusím se:turtle :turtle :turtle
Jo? A umíš mi to nějak vysvětlit?:D -V každém případě, z Tebe by si obyvatelé fóra měli brát příklad, máš 300 příspěvků a 65 reputačních bodů:idea. Zkrátka, kdo umí, ten umí - ještě jinak: Komu čest, tomu čest:thumb
[quote=huky]jsem zde sice novy ale i ja se pripojuji a gratuluji.urcite si to zaslouzis.jen tak dal - no proste jsi dobrej!!!!!![/quote]
Díky za kompliment:thumb
[quote=tgfh]Jo jo Bobo, taky gratuluji!
A hele, já mám právě 400 příspěvků! Good, za chvíli Tě doženu... :D[/quote]
Tak to spěchej, já Ti jinak uteču:D
[quote=Konnor]Gratuluju, ale trochu brzdi, ať mají šanci i ostatní;)[/quote]
No, pokusím se:turtle :turtle :turtle
Jj přidávám se k ostatním a gratuluju ti prvnímu tisíci příspěvků. A P@pi už tě dohání v počtu reputačních bodů tak máš aspoň konkurenci a nemůžeš mít monopol (i když teď si nějak nedokážu představit jak by to vypadalo) :D.
Snad ti to vydrží. BTW: Koukněte na mě, takhle vypadá člověk co má málo času a je rád že si vůbec přečte příspěvky na fóru, natož aby psal. Budu si to muset přeorganizovat abych sem chodil častějc.
Snad ti to vydrží. BTW: Koukněte na mě, takhle vypadá člověk co má málo času a je rád že si vůbec přečte příspěvky na fóru, natož aby psal. Budu si to muset přeorganizovat abych sem chodil častějc.
Přesně tak, například čas od času vynech školu, SHW je důležitější:D -A samozřejmě díky i Tobě, je mi jako kdybych měl narozeniny:mistake :D
CG, btw, ani se nedivím, každý druhý post v polovině threadů je tvůj. Ještě že máš ke všemu co říct, jinak bys byl celkem nechutný spammer :D :D :D
Já si rád počtu, ale s psaním je to horší. Nejhorší je když mi jde o čas. Např. takový přehled GK nVidia - když vidím, kolik jich je, kolik času mi zabralo ATi, tak mně to moc neláká (GeForce 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 - 150 variací jedné karty, to by člověka kleplo). Nevím, přemýšlím čím si zvednout reputaci :turtle :notsure
No, reputace je fajn věc:thumb, chtěl bych taky napsat člákek jako [EMAIL="P@pi"]P@pi[/EMAIL], ale bojím se, že by to nedopadlo dobře:turtle a navíc, volného času je tak málo:cry
[quote=boboco]Přiznám se, že jsem tu takovýto příspěvek opravdu nečekal:inlove
Je to ale k neuvěření, že jsem svýma rukama za relativně krátkou dobu vytvořil už 1 000 příspěvků:D Opravdu to nechápu...:turtle[/quote]
jako byvaly velky posthunter (na jednom nejmenovanem foru mi kdysi gratulovali k 5000 :-D) vim ze prvni tisicovka je jen zacatek :-D Takze Ti tez gratuluji a preju mnoho dalsich tisicovek... :thumb
PS: do 5000 te trumfnu :rolleyes:
Je to ale k neuvěření, že jsem svýma rukama za relativně krátkou dobu vytvořil už 1 000 příspěvků:D Opravdu to nechápu...:turtle[/quote]
jako byvaly velky posthunter (na jednom nejmenovanem foru mi kdysi gratulovali k 5000 :-D) vim ze prvni tisicovka je jen zacatek :-D Takze Ti tez gratuluji a preju mnoho dalsich tisicovek... :thumb
PS: do 5000 te trumfnu :rolleyes:
Mno nevim, jesli jsem v psaní dobrý... víceméně jsem napsal první článek pro soutěž v CZC. Skoro mně všichni sežrali, že je to dlouhý apod. Problém je v tom, že mně vyhovují delší recenze, kde se čtenář i něco dozví.
Trošku jsem to tam poplet s těma wattama :D.
Druhej byly zkušenosti z Aquagate R120 na OCčku. Tendle článek jsem asi trojnásobil a přepsal sem.
Mno a ty tři články jsem psal na blind. Doufám, že někomu pomůžou, ale akutně mi docházejí nápady, páč už o tom někdo něco psal nebo já o tom nic nevim :sleep...
Jenže toho času, kterýho strávíš psaním recenze...
Trošku jsem to tam poplet s těma wattama :D.
Druhej byly zkušenosti z Aquagate R120 na OCčku. Tendle článek jsem asi trojnásobil a přepsal sem.
Mno a ty tři články jsem psal na blind. Doufám, že někomu pomůžou, ale akutně mi docházejí nápady, páč už o tom někdo něco psal nebo já o tom nic nevim :sleep...
Jenže toho času, kterýho strávíš psaním recenze...