Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: Nový HDD

  1. #16
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    A prečo by mali?
    Je pravda, že je tam instaluju hlavně proto, že mi to instalátor nabídne (Program files). Takže nemusej?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    určitě nemusí,protože co jsem kdy instaloval hry,tak vždy na druhý disk.....udělám ten test a hodím sem screen za chvilku

    EDIT:tady je výsledek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hdd1.JPG 
Zobrazení: 103 
Velikost: 149.7 KB 
ID: 8620  
    Naposledy upraveno uživatelem Honza.4.ever: 14-12-2008 v 21:22
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Pre porovnanie pripájam screen z môjho hdd(je to síce len 320GB, ale s rovnakou hustotou zápisu na platňu ako tebou vybraný F1), takže ja si myslím, že inštalácia na nový hdd bude mať opodstatnenie.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: HDTune_Benchmark_SAMSUNG HD322HJ.png 
Zobrazení: 101 
Velikost: 28.9 KB 
ID: 8621  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    @ H4E : No vida, tak pro příště. Díky!

    BTW, ten nový disk bude o něco rychlejší...
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 14-12-2008 v 21:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    no,a bude to nějak poznat?v rychlosti systému?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Honza.4.ever Zobrazit příspěvek
    no,a bude to nějak poznat?v rychlosti systému?
    IMHO jo, protože Seagaty jsou v benchmarcích o něco rychlejší, než ve skutečnosti, měl by třeba WD být svižnější. Přikládám čerstvý screen toho mého.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2008-12-14_21-38-20.png 
Zobrazení: 84 
Velikost: 131.8 KB 
ID: 8622  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Malo by to byť jemne poznať, hlavne v odozve systému. Preto je napr. vo Viste funkcia Readyboost, kde sa využíva flash disk a ten má prístupovú dobu rádovo 0,5ms - porovnaj si to s hdd.

    Pokiaľ ti ide iba o samotné zdĺhavé inštalovanie - na to je tu riešenie v podobe programov na zálohovanie. Ja napríklad používam Acronis true image - a tam je záloha, následne obnovenie systému na nový hdd otázkou cca. 20-30 minút.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    opravdu?to jsem ani neslyšel...jak to funguje?ta obnova?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Je to úplne easy. Spustíš zálohovací proces s tým, že si image systémového disku umiestniš napr. na inú partíciu alebo iný HDD, alebo kľudne aj na CD/DVD. Ideálne je vytvoriť si v Acronise bootovateľné CD,nabootovať, zvoliť obnovenie a systémovú zálohu obnoviť na nový HDD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    a toto udělám,a pak už můžu systém ze starýho disku jen smazat a je hotovo?právě kvůli dlouhé a nudné instalaci sem nechtěl měnit systém,ale díky tomuto by to mělo jít v pohodě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Honza.4.ever Zobrazit příspěvek
    a toto udělám,a pak už můžu systém ze starýho disku jen smazat a je hotovo?právě kvůli dlouhé a nudné instalaci sem nechtěl měnit systém,ale díky tomuto by to mělo jít v pohodě...
    úplne v kľude, takto som to robil už niekoľkokrát.
    Zálohu si odkladám na DVD-RW(v mojom prípade 2ks) a nie je problém obnoviť systém hocikedy, nie len pri zmene hdd. Stačí nejaká neodchytená infiltrácia alebo zlý zásah do OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    tak pokud to dobře chápu,tak pokud budu mít nainstalované xp+ovladače a nějaké programy v program files,a potom to zálohuju a něco se stane a obnovím to z té zálohy,tak budu mít všechny ty věci zase zpět?budou fungovat programy,nainstalované ovladače atd,je to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Áno je to tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    ale ten program není free,je to jen na 15 dní zkušební,potom konec?jde v něm,ikdyž je to trial,vytvořit plnohodnotná záloha?a po uplynutí 15 dní,ji mohu použít a alespon systém obnovit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Honza.4.ever Zobrazit příspěvek
    ale ten program není free,je to jen na 15 dní zkušební,potom konec?jde v něm,ikdyž je to trial,vytvořit plnohodnotná záloha?a po uplynutí 15 dní,ji mohu použít a alespon systém obnovit?
    Tak to si ma zaskočil, na túto otázku ti neviem odpovedať.
    Mám totiž verziu, ktorá bola ako bonus na CD k časopisu PC REVUE a tá nemá časové ani funkčné obmedzenie.
    Predpokladám však, že ak si urobíš bootCD obnova bude možná.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední