Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Colin McRae Dirt, GTA IV, Medal of Honor Airborne a Quantum of Solace

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Mám nainstalované tyto hry a nefungují mi. Když je zapnu, tak PC začne na vteřinku dvě pracovat, ale potom přestane. ostatní hry běží absolutně v pořádku. Např. Crysis, Crysis: warhea, Flatout: Unlimited Carnage, Assassin's Creed a COD5. Verze ovladačů grafické karty jsou aktuální, BIOS je aktuální, zkoušeno s patchema i bez patchů. Prosím poraďte. Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jsou to originalky ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Tiez by som to videl v tej (ne)legalnosti :-). Nie kazdy crack je OK a warez tu neriesime.
    Na tomto linku si otestuj, ci mas pre danu hru vsetko potrebne SYSTEM REQUIREMENTS LAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Ano, vše, kormě GTA IV je legální (to jsme si chtěl zatím pouze vyskoušet). Na vše mám 100% dostatečný hardware. U "Video Card Driver Version" mi ta stránka akorát hází "FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product.", ale nerozumím tomu, protože Catalysty mám nejnovější. Jinak zatím díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Chuchmi Zobrazit příspěvek
    Ano, vše, kormě GTA IV je legální (to jsme si chtěl zatím pouze vyskoušet). Na vše mám 100% dostatečný hardware. U "Video Card Driver Version" mi ta stránka akorát hází "FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product.", ale nerozumím tomu, protože Catalysty mám nejnovější. Jinak zatím díky
    V tom pripade muzes kontaktovat distributora hry, mel by Ti s problemem pomoct
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tak nam napis jeste jakou mas sestavu, operacni system a verzi ovladacu. Taky zkus nainstalovat posledni DX9 (WinXP) nebo DX10(Vista).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Takže:
    CPU: AMD Athlon X2 6000+ (2x 3.0 GHz)
    RAM: Kingstone 2x 2 GB (800MHz), XP mi vidí 3.25GB
    HDD: 1TB
    Grafická Karta ATI HD3850
    Základní deska: Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP - AMD 790FX
    Zroj: Corsair 650W
    Operační systém: Windows XP service pack 3

    Verze ovladačů:
    Grafická karta: Catalyst Contorl Center Verze 2008.0808.1614.27148
    Bios: 1406 (dnes jsem to flashoval, takže nový)
    DirectX: 9.0c
    Zvuk: SoundMAX HD Audio (verzi nevím, neni nikde napsaná)

    Díky!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No DX9.0C je mraky verzí, můžeš mít starou verzi tohoto ovladače. Ztáhni si poslední aktuální ze stránek mrkvosoftu a vyzkoušej. Případně nainstaluj z DVD hry která padá. Měla by tam být i složka DirectX.

    Jo a potom co PC přestane pracovat běží normálně dál, nebo se nějak zasekne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Podivej se do prohlizece udalosti na system. Treba tam budou nejake chyby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Takže, DirectX stáhnutý, nainstalovaný, PC restartovaný. PC poté běží dál. Klidně si potom můžu zahrát Assasssin's Creed, a vliv na výkon to nemělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Podivej se do prohlizece udalosti na system. Treba tam budou nejake chyby.
    Chyby typu??????? A kde že???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od Chuchmi Zobrazit příspěvek
    Chyby typu??????? A kde že???
    Už jsme to našel, a jaký chyby máš na mysli???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Chuchmi Zobrazit příspěvek
    Už jsme to našel, a jaký chyby máš na mysli???
    No to ja nevim jake chyby, ale neco by tam melo byt co by ti napovedelo co se po*ralo. Bud je zkus vyhledat na googlu nebo je dej sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Chyby tam jsou pouze typu síťovéh (každé cca 3 hodiny se mi resetne router). Nic víc tam jako chyba neni! Jinak díky!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Medal of Honor:Spuštění singlu.
    Od Eduard Pavlík v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-05-2011, 23:56
  2. Colin mcrae dirt - zamrznuti
    Od Keyz v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-02-2009, 01:13
  3. colin mcrae dirt
    Od kopyco v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 21:09
  4. Colin McRae: Dirt - problém
    Od wanabe v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-06-2008, 12:21