Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: zhodnocení sestavy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    34

    Zdravím.

    Co říkáte na tuhle sestavu? S Penězma jsem na stropě, víš jít nemohu. Jde mi o to, jestli je to jakš takš vyvážený:

    Základní deska Gigabyte GA-EP45-DS3, socket 775, iP45, FSB 1600MHz, 4xDDR2 1200MHz, PCI-e, 6xSATA2, RAID, 3xFirewirw, 2xGLAN, audio, ATX
    2 723,50 Kč

    Procesor Intel Core 2 Duo E8400, 3.0 GHz, Socket LGA775, FSB 1333 MHz, 6MB L2, Box
    4 056,00 Kč

    Chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Socket 775
    434,00 Kč

    DIMM A-Data DDR 2, 4096MB, PC2-6400 (800MHz), Extreme Edition, 2x 2048
    1 010,00 Kč

    HDD Samsung SpinPoint F1 HD642JJ, 640 GB, SATA II, 16 MB cache
    1 553,00 Kč

    Grafická karta Gigabyte Radeon HD4870, PCI-e 2.0, 512MB DDR5 (256 bit), 2xDVI, TV out
    6 145,00 Kč

    Zdroj SeaSonic SS-500ET, 500W, OEM, 80PLUS
    1 145,00 Kč

    Skříň Yeong Yang Cetus YY-5601, 2x USB, Audio, Firewire, černo-stříbrná, bez zdroje
    1 260,00 Kč

    Windows Vista Home Premium, 64-bit, CZ, OEM
    2 666,00 Kč


    CELKEM 20 993,00 Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Da se rict ze je to ukazkova sestava. (Skoro zkopirovana tady ze sestav) Asi bych nic nemenil
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    U grafiky bych bral 1 GB RAM, peníze na to můžeš ušetřit tak, že vezmeš desku EP43.
    Jen pro info - z jakého je to obchodu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    34

    JJ, je to tak. Čerpal jsem tady ze stránek a z diskuze.
    Shop www.lan-shop.cz

    Takže myslíte
    desku tuhle: http://www.lan-shop.cz/zakladni-desky/gigabyte/62216

    a grafiku tuhle:http://www.lan-shop.cz/graficke-karty/gigabyte/68867

    S Grafikou je problém, že tuhle nemaj na skladě:-(
    Bude 1 GB RAM znát, pokud nehraju ve vysokým rozlíšení?
    Mám 22´ monitor.

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Nadhera te sestave fakt nelze vytknout ani ň.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Nadhera te sestave fakt nelze vytknout ani ň.
    Pokud není do kanclu na browsení a word... Ale to asi ne, co?

    EDIT: nevidím tam větráky do skříně (1-2x120mm, např. Nexus, Xilence, Airen). Zkus to hodit do košíku na Alfacomp
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    34

    Je to stavěný předevší na hry.
    Vyměnil jsem tedy tu desku a grafiku. měla by jim přijít zítra.

    Základní deska Gigabyte GA-EP43-DS3, socket 775, iP43, FSB 1333MHz, 4xDDR 1066MHz, PCI-e, 6xSATA2, RAID, 3xFirewire, GLAN, audio, ATX
    2 269,50 Kč

    Procesor Intel Core 2 Duo E8400, 3.0 GHz, Socket LGA775, FSB 1333 MHz, 6MB L2, Box
    4 056,00 Kč

    Chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Socket 775
    434,00 Kč

    DIMM A-Data DDR 2, 4096MB, PC2-6400 (800MHz), Extreme Edition, 2x 2048
    1 010,00 Kč

    HDD Samsung SpinPoint F1 HD642JJ, 640 GB, SATA II, 16 MB cache
    1 553,00 Kč

    Grafická karta Gigabyte Radeon HD4870, PCI-e 2.0, 1GB DDR5 (256bit), DVI
    6 640,00 Kč

    Zdroj SeaSonic SS-500ET, 500W, OEM, 80PLUS
    1 145,00 Kč

    Skříň Yeong Yang Cetus YY-5601, 2x USB, Audio, Firewire, černo-stříbrná, bez zdroje
    1 260,00 Kč

    Windows Vista Home Premium, 64-bit, CZ, OEM
    2 666,00 Kč


    CELKEM 21 034,00 Kč

    Na www.alfacomp.cz
    cena 20 700,00 Kč - asi bych neřešil

    Větráky přikoupím kdyžtak dodatečně po sestavení. Uvidím, jak moc to bude topit...

    Ještě dotaz. Vyplatí se vyměnit tem můj Radeon za tuhle Nvidii: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507K0BT0BXKKI
    Naposledy upraveno uživatelem Longerski: 18-12-2008 v 11:29
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    imho fakt pekny, jenom bych si nebral radeon 4870, ale nvidii GTX 260 216SP a disk urcite od WD 640AAKS. Mel jsem nekolik Samsungu F1 a kazdy se choval nejak jinak (chapej divne) a casto vibrovaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Longerski Zobrazit příspěvek
    Bude 1 GB RAM znát, pokud nehraju ve vysokým rozlíšení?
    Mám 22´ monitor.

    Díky.
    Na to by klidně stačila ta 512 MB verze.... nebo vezmi NV GTX260, tam máš 900 MB vram

    Jen bacha na verze tý GTX, musíš chtít se 216 Stream procesory, starší měla jen 192 a výkonově je to znát. Pozná se to podle názvu, a to ještě ne vždycky a v tom tvým shopu to koukám neuváděj. Chtělo by to konzultaci s prodejcem....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Já bych tam za tyhle peníze dal lepší zdroj Enermax,Corsair a možná 4-jádro
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    co psal odkaz na tu gtx260, je to ta spravna s 216SP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ja bych vzal taky raději tu Gigabyte GTX260 kterou jsi odkazoval. A disk WD6400AAKS.. no ale to koukam neřikam nic novyho. Zbytek je vyborne slozenej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    54

    Rozhodne by som vymenil Samsung F1 za Western Digital Caviar.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    No nevim, videl jsem zase test, kde vychazely disky stejne, a dokonce byl samsung lepsi
    Mam ten WD, a kdybych vedel ze je tak slystet (svisti) tak zkusim ten samsung
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    samsung nedoporucuju. moje osobni zkusenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sestavy, notebooky a PDA: Zhodnocení sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-04-2014, 09:11
  2. Zhodnocení sestavy
    Od AMDKiller v sekci PC - archiv
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 12:59
  3. Zhodnocení sestavy
    Od wapap v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 16:25
  4. Sestavy, notebooky a PDA: Zhodnocení nové sestavy
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-06-2008, 00:00
  5. Zhodnocení sestavy
    Od vikin8 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 16:00