Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Asus P5Q SE2 a možnost OC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41

    Zdravím, uvažuju o upgrade PC:
    budu používat Pentium Dual Core E2160
    2*1GB RAM DDR2 A-Data 800mhz CL4
    Club 3D HD3870 512MB
    WD 320GB UATA

    Je pro mě hodně důležitá možnost OC pro CPU, dostanu se stouhle deska alespoň na 3,2Ghz?
    Nebo mi doporučtě neco jiného v ceně do 2500kč
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Nikdo ti nezaručí na kolik se s OC dostaneš,ale tyhle cpu šli taktovat poměrně dobře.V dnešní době bych,ale koupil E5200 za cenu okolo 1900Kč.Desku bych vzal Gigabyte P35,P43 DS3 (L).
    EDIT:Grrrrrrr
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    BTW: ty ostatni komponenty uz mas ? nebo kupujec cele PC ?
    A jeste obvykla otazka : co mas za zdroj ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41

    Měnim jen desku všechno ostatní už mám, proto vyměna CPU nepřipadá v úvahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Citace Původně odesláno od Apophis999 Zobrazit příspěvek
    Měnim jen desku všechno ostatní už mám, proto vyměna CPU nepřipadá v úvahu.
    Ok, ten zdroj nam prozradis ?
    Protoze pokud je to EC, nebo treba MaxPower, mohl by pri OC delat stejne problemy jako nekvalitni deska
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jak to vidíš do budoucna s upgradem? Mě přijde skoro škoda k téhle sestavě kupovat tak drahou desku. Klidně bych tam hodil P31DS3L nebo nějakou bazarovku P35..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od Apophis999 Zobrazit příspěvek
    Tak to je v pohodě.Slušnej zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Uložiště dat + možnost přehrávání filmů z něj v TV
    Od p0ky v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-07-2013, 19:52
  2. Laing DDC možnost regulace výkonu
    Od nafrEu v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-11-2011, 20:47
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 15:34
  4. Win XP, možnost bluetooth.Prosím o radu!
    Od Digo v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 14:44