Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nefuncni internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    Zdravim,
    potreboval bych poradit doma jsem si vytvoril bezdratovou domaci sit na propojeni PC s notasem. Pripojeni funguje ale na notasu mi nejede internet ale ICQ funguje normalne. Vse co by melo bejt udelano je udelano a presto internet nejede. Predem dekuji za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Chyba v nastavení DNS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    to si taky myslim ale vubec nevim kde to nastavit. Driv nez jsem nedavno preinstaloval Windowsy tak to jelo v pohode ale ted. Pocitace mam spojene pomoci WIFI karty v pc k ni bylo cd se programem na vytvoreni site, pred reinstalaci windowsu to slo hned na poprvi ale ted ne ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Dej sem výpis ipconfig /all z notebooku a z nějakýho PC na kterym internet funguje a je taky připojenej k tomu routeru... Teda předpokládám, že máš router připojenej k internetu a k němu drátově PC a bezdrátově NTB, informacema ses zrovna nepředal :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    On ma asi internet priamo do PC, zaroven ma v PC WiFi kartu, ku ktorej sa pripaja notebookom. Aspon tak som to pochopil z jeho vysvetlenia "Pocitace mam spojene pomoci WIFI karty v pc".

    Takze hod sem vypisy alebo screeny vypisu po tom prikaze "ipconfig /all" na PC aj notebooku. Potom budeme moct radit. Zatial by to boli len dohady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    Je to presne jak psal EditorPO. A tady jsou ty screeny 1. je z notasu a 2. je PC kde je wifi karta.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Notas.jpg 
Zobrazení: 75 
Velikost: 275.1 KB 
ID: 8651   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PC.JPG 
Zobrazení: 75 
Velikost: 183.1 KB 
ID: 8652  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od Nuwy Zobrazit příspěvek
    Je to presne jak psal EditorPO. A tady jsou ty screeny 1. je z notasu a 2. je PC kde je wifi karta.
    Pokud chces udelat screen ijen aktivniho okna pouzij ALT + Print screen
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Nuwy Zobrazit příspěvek
    Je to presne jak psal EditorPO. A tady jsou ty screeny 1. je z notasu a 2. je PC kde je wifi karta.
    Na tom PC si otvor Sietove pripojenia. Na pripojenie "kablovou" sietovou kartou klikni pravym tlacitkom , vyber vlastnosti, na zalozke spresnenie zaskrtni "Umoznit ostatnym pouzivatelom siete.....". Potvrd OK.
    Teraz by to uz malo fungovat. Ak to nepojde,tak na notebooku si tiez otvor sietove pripojenia, niekde vlavo by si mal mat "Nastavit domacu siet .....". Je to sprievodca nastavenia siete. Prevedie ta vsetkymi potrebnymi krokmi. Pozorne sleduj texty, musis zvolit moznost "Tento pocitac sa na internet pripaja pomocou brany ......". Na konci bude moznost vytvorenia konfiguracneho media ....... taktiez moznost "Nevytvarat nic". Vyber tuto moznost. Dokonci sprievodcu.
    Niektore hlasky budes mat mozno trosicku ine (pise to len tak z hlavy), ale snad je to zrozumitelne :-). Ak by to neslo, daj vediet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    to EditorPO:
    Na hlavnim PC to zaskrtnute mam to me hned napadlo ze to musi bejt zasrtkli. Ted zrovna nejsem doma az budu zkusim to s tim notasem a dam vedet doufam ze uz to pude
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. UPC internet
    Od souteh v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-07-2011, 23:03
  2. Internet
    Od ronalik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 10-06-2011, 21:27
  3. UPC internet na dva PC
    Od Sixs v sekci Sítě
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-03-2010, 20:55
  4. Internet od O2
    Od Darkhunter v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-10-2009, 23:58