Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: Chyba při instalaci

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Zmenou časovania alebo napájania sa dá vyriešiť problém so stabilitou ram. Musíme však vedieť o akú mb a ram sa jedná.
    2x256MB RAM typ: DDR
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od lukasxxxk Zobrazit příspěvek
    2x256MB RAM typ: DDR
    To je dosť málo informácií. Čo je na ramkách napísané? (CL x?, DDR x? alebo PC x?) a takisto doplň typ dosky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    To je dosť málo informácií. Čo je na ramkách napísané? (CL x?, DDR x? alebo PC x?) a takisto doplň typ dosky.
    Typ desky je SOLTEK-SL-75FRV a tamto ti zjistim zítra ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Tak na ramkách je napsáno:
    1) APACER 256MB UNB PC2700 CL 2,5
    2) KINGMAX 256MB DDR PNAS
    Toť vše víc tam neni :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Na jinom pc se mi povedlo nainstalovat na tento disk CMR 5 a když to pařim tak asi po 2min. se to sekne chvíli nic a pak modrá obrazovka a tam napsáno že mám vypnout v biosu mezipaměť a stínování a dole mi to napíše STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xBF012774, 0xA7A23AC0, 0x00000000) a pod tim mám napsaný tento soubor ATKDISP.dll. Co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Podľa chybového hlásenia to vyzerá na chybu RAM.
    Nestačí iba ramky hodiť do slotov, je potrebné ich aj v biose nastaviť(ak tam nie je nastavená automatika) a zvlášť ak sa použijú rozdielne moduly, z ktorých jeden je ešte k tomu úplne neidentifikovateľný.

    Čo je nastavené v biose v sekcii týkajúcej sa ramiek?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Podľa chybového hlásenia to vyzerá na chybu RAM.
    Nestačí iba ramky hodiť do slotov, je potrebné ich aj v biose nastaviť(ak tam nie je nastavená automatika) a zvlášť ak sa použijú rozdielne moduly, z ktorých jeden je ešte k tomu úplne neidentifikovateľný.

    Čo je nastavené v biose v sekcii týkajúcej sa ramiek?
    Omlouvám se za kvalitu... je to tohle?? http://imgs.sk/images/DSC00003JPG-57223.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od lukasxxxk Zobrazit příspěvek
    Na jinom pc se mi povedlo nainstalovat na tento disk CMR 5 a když to pařim tak asi po 2min. se to sekne chvíli nic a pak modrá obrazovka a tam napsáno že mám vypnout v biosu mezipaměť a stínování a dole mi to napíše STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xBF012774, 0xA7A23AC0, 0x00000000) a pod tim mám napsaný tento soubor ATKDISP.dll. Co s tim?
    Nemas nahodou grafiku od ASUSu?
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 23-12-2008 v 21:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Jojo mám ASUS A9550GE 256MB. Proč? souvisí to nějak s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Je možný že by to mohlo být slabým zdrojem? ty ramky a lepší grafárnu jsem dokupoval....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od lukasxxxk Zobrazit příspěvek
    Jojo mám ASUS A9550GE 256MB. Proč? souvisí to nějak s tim?
    Som pozeral na internete a tieto chyby sposobovali podporne programy od Asusu, co mas ku GK. Skus ich odinstalovat, okrem driverov samozrejme. Ak si spomeniem, kde to na internete bolo, tak to sem hodim.

    Edit: daco je tu http://www.techsupportforum.com/hard...ue-screen.html a tiez sa mrkni sem http://www.google.com/cse?cx=0085430...&q=ATKDISP.dll
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 30-12-2008 v 01:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Netřeba chodit jinam. Problém s atkdisp.dll se rozebírá i na tomto fóru v několika vláknech (1, 2).

    Ovšem v tomto případě bych se přiklonil k problémům s RAM. Napovídalo by tomu i to, že vyndání jedné pomáhá. Otestuj je pomocí GoldMemory. Dále sem dej screeny záložek CPU, Mainboard, Memory a SPD (všech osazených slotů) z programu CPU-Z.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    děkuji za radu, ale jiná základovka to vyřešila ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Windows XP: chyba pri instalaci
    Od tepan v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2014, 17:32
  2. Chyba při instalaci patche
    Od Domingster v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2012, 22:00
  3. Chyba pri instalaci Win
    Od Z.u.b.r v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 70
    Poslední příspěvek: 31-05-2011, 09:58
  4. Windows XP: Chyba při instalaci
    Od Mr.Frenzi v sekci OS Windows
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 16:57
  5. Chyba při instalaci Win XP
    Od KunNy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 11:47