Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 43

Téma: Chyba při instalaci

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Dobrý den,
    mám problém při instalaci her a jiných větších souborů na windows xp. Chyba instalace se zobrazuje jak při instalaci souborů z pevného disku, tak při instalaci z CD. Pod odkazem jen sejmuta hláška, která se vždy zobrazí. http://www.upimage.cz/obrazek/chyba-3632.jpg
    Když instaluji ovladače nebo jiné soubory o málé veliskosti, tak instalace proběhne bez problémů.
    Poradí mi někdo, jak tento problém vyřešit?
    Jo a ještě jedna zajímavost. Třeba Photoshop cs2 to vpohodě nainstaluje, ale ty hry prostě nejdou :-(
    Naposledy upraveno uživatelem lukasxxxk: 21-12-2008 v 16:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    system jsi asi preinstalovat nezkousel, co ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    system jsi asi preinstalovat nezkousel, co ?
    JJ je přeinstalovaný
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Hry = absolutně žádná hra?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Hry = absolutně žádná hra?
    Zkoušel jsem NFS Pro street, trackmania sunrise, flatout2, colin mcrae rally dirt, call of duty 2 a žádná z nich nejde.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Teď jsem instaloval hru a napsalo mi to: Chyba kontroly dat (CRC): cesta k souboru..... a něco o příponě CAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    CRC je kontrolní součet, který se používá pro ověření dat ( třeba pro kontrolu, že data rozbalená z archivu byla rozbalena bezchybně a že odpovídají tomu, čemu odpovídat mají ). CAB je potom jeden z komprimačních formátů. Nechápu ale, co to má za souvislost s čistými instalacemi ( pokud ty instalace neděláš právě z archivů ).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Nene instaluju to klasiku z originál CD..... Nělde jsem četl že pomůže aktualizace biosu..je to možný???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele superdrooper
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od lukasxxxk Zobrazit příspěvek
    Teď jsem instaloval hru a napsalo mi to: Chyba kontroly dat (CRC): cesta k souboru..... a něco o příponě CAB
    Měl jsem (mám) přesně ten samý problém. Dva stejné systémy Win XP, stejné instalační DVD, přičemž v jednom z nich se to normálně nainstalovalo, ve druhém to psalo chybu v souboru *.cab a zase naopak (a je celkem jedno, zda to instalujete z HDD či jiného média).
    Nic nepomáhá, nic nefunguje, řešení neexistuje nebo jsem ho ještě nezjistil.
    V současné chvíli mám jen jednu zbrusu novou instalaci Win XP a nemohu si nainstalovat UT3 (a instalovat si kvůli tomu další Win XP se mi nechce ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jsou ty systémy originální?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Jsou ty systémy originální?
    :-D:-D nn, ale pšt :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Tady může být chyba.:-) Úpravy pro obcházení ochran mohly něco poškodit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    A co radíš kromě toho zakoupit windows?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Nic ilegálního, jako třeba stažení Windows z jiného zdroje, tady radit nesmím.;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Nic ilegálního, jako třeba stažení Windows z jiného zdroje, tady radit nesmím.;-)
    Ale stejně mi to je divný když mi ten pc na ty windowsi chodil 5 let (samozřejmě pár přeinstalací tam bylo :-D)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: chyba pri instalaci
    Od tepan v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2014, 17:32
  2. Chyba při instalaci patche
    Od Domingster v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2012, 22:00
  3. Chyba pri instalaci Win
    Od Z.u.b.r v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 70
    Poslední příspěvek: 31-05-2011, 09:58
  4. Windows XP: Chyba při instalaci
    Od Mr.Frenzi v sekci OS Windows
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 16:57
  5. Chyba při instalaci Win XP
    Od KunNy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 11:47