Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Gigabyte GA–MA790x DS4

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    Dobry den,budu si kupovat zakl.desku gigabyte GA ma790x ds4 a do toho procesor phenom 9700,chci se zeptat jestli je to dobre na taktovani atd a jestli procesor je dobry.Predem dekuji za rady.Nejsem v tom moc zkusenej.
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 22-05-2009 v 21:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od petr.stony Zobrazit příspěvek
    Dobry den,budu si kupovat zakl.desku gigabyte GA ma790x ds4 a do toho procesor phenom 9700,chci se zeptat jestli je to dobre na taktovani atd a jestli procesor je dobry.Predem dekuji za rady.Nejsem v tom moc zkusenej.
    A muzu Ti poradit abys to nekupoval ? Nebo jses uz skalopevne rozhodnuty ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Osobně bych vzal Gigabyte P43 DS3 a E8400/Q8200
    Naposledy upraveno uživatelem SamecP: 21-12-2008 v 16:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od petr.stony Zobrazit příspěvek
    Dobry den,budu si kupovat zakl.desku gigabyte GA ma790x ds4 a do toho procesor phenom 9700,chci se zeptat jestli je to dobre na taktovani atd a jestli procesor je dobry.Predem dekuji za rady.Nejsem v tom moc zkusenej.
    Minimalne bych pockal po novem roce na nove Phenomy II.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    rozhodnuty nejsem,ale mam nabidku za 3500 desku a procik,Ale jeste mam v zaloze-Asus P5K/EPU - Intel P35- a procik intel q 6600 nebo 6700
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    a vyuzijes ten 4jadrovy procesor ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    asi nevyuziju,ale mam amd 5200+ m2n-e a nejak mi to nevyhovuje-co mi tedy doporucite amd nabo intel
    Naposledy upraveno uživatelem petr.stony: 21-12-2008 v 18:21
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od petr.stony Zobrazit příspěvek
    asi nevyuziju,ale mam amd 5200+ m2n-e a nejak mi to nevyhovuje-co mi tedy doporucite amd nabo intel
    Kup si E8400 a nějakou slušnou desku(P35,P43,P45) a budeš spokojenej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od petr.stony Zobrazit příspěvek
    rozhodnuty nejsem,ale mam nabidku za 3500 desku a procik,Ale jeste mam v zaloze-Asus P5K/EPU - Intel P35- a procik intel q 6600 nebo 6700
    Za tuhle cenu bych to asi bral taky. (Pokud je teda aspon nejaka zaruka)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Do nového PC jsem si pořídil desku GigaByte GA-MA790GP-DS4H, na ní Phenom X4 9750 a jsem na výsost spokojen. I to čtyřjádro využiji. Taktování jsem pořádně nezkoušel, bohužel. Výkon integrované grafiky HD3300 je podle mě na integrované grafiky vynikající, ale už čekám na MSI HD4670 512MB. Sem tam si zahraji, bude se hodit.
    Kdybys chtěl vědět o desce cokoli, napiš
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    MA790X-DS4 mám doma a je to slušná deska... až na celkem teplý čipset. Pjenoma bych do ní dal rád, ale myslím, že v současné době se to neoplatí (počkat na Phenom II). Pokud mlžeš mít ale obojí se zárukou v té ceně, šel bych do toho.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket AM2/AM2+: Gigabyte MA790X-UD4
    Od Solitario v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-08-2009, 18:20
  2. Gigabyte MA78G-DS3H nebo Gigabyte MA790X-DS4
    Od mstejska v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 22-02-2009, 16:39
  3. Gigabyte GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0)
    Od Celofan v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 01:44
  4. Gigabyte GA-MA790X-DS4
    Od _FrOst_ v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 18:10
  5. nahrada za Gigabyte MA790X-DS4
    Od f3rd@ v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 15:16