Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: pomoc s PC

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele paveltrubac
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    39

    zdar prosim o pomoc koupil sem komponenty do stare skrine a nepodarilo se my pocitac rozbehnout vse mam zapojene dobre a grafiku sem zkousel u sebe v compu a funguje,ten druhy hlasi no signal mel to byt darek k vanocum a sem v koncich cela sestava je Intel Pentium 4 Processors 550 - SL7J8 ,,Leadtek 7800GT 256MB GDDR3 ,,MSI 915Neo2 Platinum, S775,,2GB ram 800mhz kingston diky za pomoc
    Naposledy upraveno uživatelem paveltrubac: 23-12-2008 v 16:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Pokiaľ to železo dávaš do starej skrine, predpokladám v tej starej skrini aj starý zdroj.
    Pokiaľ je grafika v poriadku, pravdepodobne je problém v zdroji.
    Viem, že je s tým veľa babračky, ale skús v "novej" zostave tvoj zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele paveltrubac
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    39

    to sem skusil a je to to samy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Pípá deska po zapnutí? Roztočí se větráky, začne chroustat HDD?
    Kdyby byla v pořádku deska ale vadná paměť nebo procesor, měla by to deska hlásit chybovým pípáním. Pokud je ticho, vypadalo by to na vadnou desku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Máš dve zostavy s rovnakým socketom, takže zistenie vadného kusu by nemal byť problém.
    Prehodiť procesory, potom prípadne ramky a zistíš, čo je vadné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele paveltrubac
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    39

    a nevadi ze deska ma mit pameti nejvic 533mhz a ja tam dal 800??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ne to nevadí. Nicméně CPU ve své desce asi nevyzkoušíš, mam obavu že neni na support listu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele paveltrubac
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    39

    vetraky se toci a asi i hadr toci se i chladic grafiky dal sem tam starej hadr z toho staryho compu tak jestli se to nak neehada a da se nak dostat aspon do biosu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od paveltrubac Zobrazit příspěvek
    vetraky se toci a asi i hadr toci se i chladic grafiky dal sem tam starej hadr z toho staryho compu tak jestli se to nak neehada a da se nak dostat aspon do biosu??
    Tá GB podporuje P4 550, takže sa dá aspoň vyskúšať to P4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele paveltrubac
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    39

    ok zitra to vyskousim jak poznam ze je ten procesor spatnej ?? mam dat do ty moji desky najednou i tu grafiku a ramku??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    ne, dej to tam vzdy po jednom kuse. Grafiku a zdroj uz jsi zkousel, ty nemusis. Vymen ramky, uvidis jestli to pujde. Kdyz jo tak pridej procak. Kdyz i to pojede, je vadna deska.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele paveltrubac
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    39

    tak sem dal ten procesor do ty moji desky a nic žadna reakce hlasi no signal tak my prodali asi spatnej procak prosimte podivej se jestli je opravdu kompatibilni me tam nesedi ty waty,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,http://www.aukro.cz/item503483324_in...550_sl7j8.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Tak obe dosky žiaľ nepodporujú P4 550 115W
    Obe dosky však majú podporu pre 115W procesory s rovnakou revíziou jadra D0 (napr.Pentium 4 560(J) 3.6GHz, D0, 115W ). Ten sa líši iba násobičom (550=17, 560=18). Je dosť možné, že ten procák ti tam nepôjde, ale kľudne môže byť aj vadný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od paveltrubac Zobrazit příspěvek
    zdar prosim o pomoc koupil sem komponenty do stare skrine a nepodarilo se my pocitac rozbehnout vse mam zapojene dobre a grafiku sem zkousel u sebe v compu a funguje,ten druhy hlasi no signal mel to byt darek k vanocum a sem v koncich cela sestava je Intel Pentium 4 Processors 550 - SL7J8 ,,Leadtek 7800GT 256MB GDDR3 ,,MSI 915Neo2 Platinum, S775,,2GB ram 800mhz kingston diky za pomoc
    Přešrouboval si nožičky pro zakladni desku ? tam kde se deska nešroubuje nesmi byt kovova matka pro uchyceni šroubkem, dochazi často k teto chybě a k naslednemu zkratu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: Pomoc
    Od Master414 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 23:46
  2. Pomoc s PC
    Od Johny-F v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 19:41
  3. Pomoc s DVD
    Od JohnyRi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 18:33
  4. Pls o pomoc
    Od VGR_AMP v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 23:24
  5. Pomoc s PCI a PCI-X
    Od Solitario v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-12-2007, 00:14