Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Poškozené soubory

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od HaniK Zobrazit příspěvek
    Disk je zn. WD tak zkusim ten Data Lifeguard Diagnostics snad pujde protože disk byl myslim ze začátku jiný formát než NTFS (asi FAT) ale tím si už nejsem moc jistý.
    Bylo by tedy dobré převést disk z formátu FAT 32 na NTFS. Ale utilita by neměla mít problém s otestováním disků FAt, FAT 32 či NTFS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    12

    Po 9 hodinách práce přišel Data Lifeguard s výsledekem že s diskem nic není, takže nic neopravil dokonce i nic nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od HaniK Zobrazit příspěvek
    Bohužel disk nejde připojit přímo do PC. S tím Hiren's BootCD jsem to vzdal asi za 25 hodin zvladl zkontrolovat 9 GB dat a disk má 1 TB tzn. trvalo by to asi 108 dní než by to celé zkontroloval a tak dlouho se mi čekat nechce. Nějaké jiné nápady???
    V com je problem, ze sa neda pripojit priamo do PC?
    Pomale je to asi kvoli tomu, ze je to cez USB. Normalne by 80GB disk malo robit cca 2 hodiny, teda tvoj disk by to malo zvladnut do 24 hodin. Zalezi samozrejme od mnozstva oprav.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    V com je problem, ze sa neda pripojit priamo do PC?
    Pomale je to asi kvoli tomu, ze je to cez USB. Normalne by 80GB disk malo robit cca 2 hodiny, teda tvoj disk by to malo zvladnut do 24 hodin. Zalezi samozrejme od mnozstva oprav.
    Pokud má externí disk 2,5" v rámečku, tak k připojení ke klasickému řadiči potřebuje redukci. Pokud má 3,5" disk v edici např. My Book šlo by uvažovat o rozebrání a připopojení k pc.

    EDIT:
    Mě napadlo, jestli externí disk nemá konektor eSATA, pak by šel připojit k motherboardu pomocí eSATA a program pro diagnostiku pevného disku by neměl mít problém jej detekovat - ale nevím, jestli by to fungovalo, pouze moje doměnka
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 30-12-2008 v 20:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    12

    Jde o tento disk http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K507H24H1YTF4H.
    Jak ho z toho boxu vytáhnou vážně nevím jelikož tam není ani jeden šroubek a navíc nevím jestli bych tím neztratil záruku.
    Naposledy upraveno uživatelem HaniK: 31-12-2008 v 03:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    ...mi je divny ze ti to vytahne smarta z usb disku > tam by to snad nemelo fungovat ne (resp. nelze zarucit pravdivost informaci)? Nebo se mylim? Ja kdyz pripojim sata disk na usb tak mi hlasi nekdy Relocated account 1 a nekdy nic. Kdyz ho pripojim klasicky na sata tak vzdy je ok.

    edit: zrovna tu mam WD IDE na kterym nejde zkopirovat soubor pres usb tak to schvalne zkusim zkusim projet, popr. pripojit na ide a uvidime...
    http://phqyfw.bay.livefilestore.com/.../Simek-HDD.png
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 31-12-2008 v 11:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od HaniK Zobrazit příspěvek
    Jde o tento disk http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K507H24H1YTF4H.
    Jak ho z toho boxu vytáhnou vážně nevím jelikož tam není ani jeden šroubek a navíc nevím jestli bych tím neztratil záruku.
    Pokud je HDD v záruce rozhodně bych jej asi nerozebíral. Jestli na něm není žádný šroubek je dost možné, že systém smontování je pomocí paciček zapadajících do protilehlých výřezů (click a clack). Je ale opravdu divné, že by disk neměl možnost žádné diagnostiky. Pokud utilita od WD nenalezla žádný problém, zřejmě povrch disku poškozen nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    ...tak na ide pise ze je vse ok (hddtune) ale prekopirovat nejde
    ...ted sem to pripojil zpet pres usb na muj a hlasi to chybu o neco driv (windows pruzkumnik) a v Totalu to pro jistotu nejde uz na zacatku.
    http://phqyfw.bay.livefilestore.com/...k-HDD-Win7.png
    Disk byl pripojenej na XP >>> pote na Vista x64 ENG (tam byly nahrany data) >>> pres USB na Vista x86 a prekopirovany data az na ten jeden soubor >>> dale pak na Win7 pres USB (screen v minulym postu - tzn. zasek v 56%) >>> opet do puvodniho pc s XP (USB i IDE) >>> a ted znovu ve Win7
    ...zapisovat na nej muzu (Windows, TotalCMD), cist z nej jde i pod XP. Nemam momentalne pri ruce 64b Visty ale neco na tom mozna bude (x64 vs x86) ale zas mi je divny ze ostatni soubory jsou OK. Az budu na x64 tak dam vedet, ale uz ted nevim co si o tom mam myslet
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 31-12-2008 v 13:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    tak dam vedet, ale uz ted nevim co si o tom mam myslet
    No jo, warezy sa tazko kopiruju :-) ..... ale nie, to je for, len sa stym radsej takto nechval.

    Je jedno, ci mas XP, Vistu, 32bit, 64bit. Mas jednoducho poskodenu suborovu tabulku. Minimalne by to chcelo "checkdisk /F", alebo este lepsie HDD Regenerator. Uz ten HDDR na fore spominam casto, ale na 99% to vyriesi problem. Ale radsej to rob s pripojenym diskom v PC, nie cez USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    No jo, warezy sa tazko kopiruju :-)
    NENI to MUJ disk ... navic nemam ani tucha co znamena warez ;-)

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Je jedno, ci mas XP, Vistu, 32bit, 64bit. Mas jednoducho poskodenu suborovu tabulku0
    Jj, na to to vypada, jde mi spis o to cim se poskodila... U mych disku se mi to jeste nestalo (fakt je ten ze ani jeden z nich uz neni WD). Regenerator neznam, ale urcite otestuju kdyz uz je ta prilezitost. Checkdisk sem samozrejme zkousel jako prvni - podle nej ok.
    Bohuzel data byly kopirovany jednim clovekem kterej vubec netusi proc ma x64bit takze ani nemuzu zarucit co s tim delal - je to ten typ co musi mit Ultimate, 64-bit, 2kW zdroj a vsechno pokud mozno Gaming edition, ale pouzivat to k necemu uz jaksi neumi (pritom tvrdi ze ano) - pres to proste nejede vlak ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Jj, na to to vypada, jde mi spis o to cim se poskodila... U mych disku se mi to jeste nestalo (fakt je ten ze ani jeden z nich uz neni WD). Regenerator neznam, ale urcite otestuju kdyz uz je ta prilezitost. Checkdisk sem samozrejme zkousel jako prvni - podle nej ok.
    Bohuzel data byly kopirovany jednim clovekem kterej vubec netusi proc ma x64bit takze ani nemuzu zarucit co s tim delal - je to ten typ co musi mit Ultimate, 64-bit, 2kW zdroj a vsechno pokud mozno Gaming edition, ale pouzivat to k necemu uz jaksi neumi (pritom tvrdi ze ano) - pres to proste nejede vlak ;-)
    HDDR je na Hiren's BootCD.

    Taki ludia chodia aj sem, vzdy je to "zabava" :-)
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 31-12-2008 v 16:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    ...link na homepage nemas? Nechci tahat cely CD ;-)
    No nevim, tenhle typek dava slovu "zabava" uplne jinou dimenzi - naposled si nakoupil vyborny dily na pc (mala deska na 6 sroubu - ram sloty nalepeny u sebe tak sikovne ze se tam nevesly ramky s heatspreaderem - ty byly samozrejme vsechny zplneny aby bylo videt ze je to "delo", k tomu SVITICI 1kg chladic s uchycenim na spou - to aby se prohla deska a tim vyskakali pameti, 1kW zdroj (papirove), 3 disky (kazdej jina kapacita, jinej vyrobce) s pranim aby jel i ten starej (zavirovanej) maxtor na sata1 (to sem v zapeti odmit s tim ze zadnou prasarnu delat nebudu a at mu tohle udelaj tam kde to koupil) a bedna z papiru, prosklena bocnice ale zato 4x 8cm fany Noctua!). No me by ani tak moc nevadilo ze je to splacanina, ale to ze si to koupi jinde, nezaplati s tim ze mi to prinese zitra uz docela jo, ale budiz. Druhej den prijde s tim ze mu ten maxtor nejede a ze to z nicehonic nejde zapnout a co sem za debila ze neumim sestavit pc a chtel ze nezaplati do ty doby nez mu nezaplatim ten maxtor a nezprovoznim pc. Pres sklo vidim v maxtoru (jak SATA tak i MOLEX napajeni takze uz sem kdepak udelal soudruh chybu), poslal sem mu fakturu a za 14-dni byl u me zpatky s tim ze mi popsal jak si pridaval "normalne" disk a uz se schanel po zdroji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Hiren´s BootCD

    EDIT:
    Link by měl fungovat

    Jinak zde je pouze HDD Regenerator
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 31-12-2008 v 17:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    ...link nejde, presto dekuji oboum - slo mi jen o ten Regenerator, ostatni nepotrebuju... ja uz to vygooglim az bude cas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    ...link nejde, presto dekuji oboum - slo mi jen o ten Regenerator, ostatni nepotrebuju... ja uz to vygooglim az bude cas...
    HDD Regenerator je komercny program, v ocesanej verzii opravi myslim len prve styri najdene vadne sektory. Na tom Hiren's BootCD je v plnej verzii. CD nie je velke, ma len 120MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. poškozené soubory
    Od Hirogen v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-03-2013, 10:53
  2. Poškozené soubory systému?
    Od Alan123F v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2011, 21:53
  3. Software: Rapget RS a poškozené rar soubory
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-07-2010, 10:19
  4. Windows 7, poškozené soubory, chyby při instalaci
    Od ICEBOSS v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 02-02-2010, 21:24
  5. Software: Poškozené soubory
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 21:11