Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Diagnostika flash pameti v MP4ce

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    47

    Zdravím.
    Mám problémy s mým přehrávačem.
    Po nahrátí souborů obvykle nejdou přehrát.
    Existuje nějaký program pro diagnostiku flash pamětí?
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    nedáváš třeba do přehrávače třeba jem špatnej formát písniček ? (některý neuměj wma, atd)
    máš ty písničky v podporovaným bitrate?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    nedáváš třeba do přehrávače třeba jem špatnej formát písniček ? (některý neuměj wma, atd)
    máš ty písničky v podporovaným bitrate?
    prosím přepnout z modu "lama" alespoň do modu "amater"
    Opravdu, formátem to rozhodně není.
    Prosím pouze o někoho, kdo má zkušenost s některým z programů pro diagnostiku, aby doporučil.
    Děkuji :-)

    Edit: Ale otázku jsem položil "dost lamersky", za což se omlouvám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    jeste pro upresneni. Kdyz pripojis flashku k pocitaci, tak je videt jako disk? V tom pripade by stacilo "zkontrolovat disk" na zalozce nastroju. To same pokud mas v tom prehravaci flash kartu. Aspon me to fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    jeste pro upresneni. Kdyz pripojis flashku k pocitaci, tak je videt jako disk? V tom pripade by stacilo "zkontrolovat disk" na zalozce nastroju. To same pokud mas v tom prehravaci flash kartu. Aspon me to fungovalo.

    Jeje, to mě vůbec nenapadlo. Jdu to zkusit :-)
    Jinak, je to 8GB přehrávač, z Činy, Low cost Low quality z ebay


    Větší MP3ka je vždy poškozená, když jsem nahrál 100MB soubor, normálně se zkopíroval, ale data neseděla -> RAR byl poškozený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Nojo no. Mam ve fotaku 8 let SmartMedia kartu 32MB Olympus a porad bez problemu jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    sory že sem tě podcenil ale tohle se stalo mýmu kámošoj že házel wma do mp3 přehrávače a nevzalo mu je
    tak sem jen poradil co mě napadlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od Jiziii Zobrazit příspěvek
    sory že sem tě podcenil ale tohle se stalo mýmu kámošoj že házel wma do mp3 přehrávače a nevzalo mu je
    tak sem jen poradil co mě napadlo
    V pohodě, tohle, jak je šmejdskej přehrávač, tak i WMAčka to bere )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Nojo no. Mam ve fotaku 8 let SmartMedia kartu 32MB Olympus a porad bez problemu jede.
    Ja tu mam jednu 32GB CF kartu, čekám na redukci k IDE, udělám si v notebooku SSD disk

    No, ta kontrola se sekla už v první části
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Bajdik Zobrazit příspěvek
    Ja tu mam jednu 32GB CF kartu, čekám na redukci k IDE, udělám si v notebooku SSD disk

    No, ta kontrola se sekla už v první části
    Ty nemas v NB ctecku karet? Nebo je to pres ctecku moc pomale?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Ty nemas v NB ctecku karet? Nebo je to pres ctecku moc pomale?
    Což o to, čtečku karet mám, ale ukaž mi notebook s podporou Compact Flash karet :-))
    SDHC čtečka je navíc už "zabraná" 16GB SDHC kartou
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Bajdik Zobrazit příspěvek
    Což o to, čtečku karet mám, ale ukaž mi notebook s podporou Compact Flash karet :-))
    SDHC čtečka je navíc už "zabraná" 16GB SDHC kartou
    Pak sem napis jak to fachci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Pak sem napis jak to fachci.
    Myslíš provoz notebooku pomocí redukce z 1.8" IDE na CF rozhraní?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Bajdik Zobrazit příspěvek
    Myslíš provoz notebooku pomocí redukce z 1.8" IDE na CF rozhraní?
    Jo, hlavne v porovnani s NB diskem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Paměti: notebook nenačte usb flash disk
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-09-2014, 12:23
  2. Paměti: Jak naformátovat flash disk
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-09-2014, 16:04
  3. Podivná diagnostika pamětí
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-02-2011, 10:43