problem s vypalovaním
mam problem s vypalovaním,dvd se mi vypaluje hodinu a pul a pc se strasne spomali,udelal sem uz krok ja mi poradili prepnout mechaniku do DMA modu ale potize sou porad stejny nevi tekdo jak to opravit, diky moc.
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/27628-problemy-pri-vypalovani-dlouha-doba-zbrzdene-pc
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/27628-problemy-pri-vypalovani-dlouha-doba-zbrzdene-pc
aha, jakou mas vypalovacku nam prozradis?Co vypaluješ a v čem taky nebo to bude napsane za oknem? Kdyz to mas ted pocitam v UDMA modu tak predtim si to mel v PIO nebo v cem?
Kontroloval jsi jestli se mechanika nepřepla zpět do modu PIO ? O jaký typ mechaniky se jedná ? Zkusil jsi nahrát poslední firmware ? používáš stále stejná media nebo to dělá u všech ?
takze,pouzival sme ruzny vypalovaci programy a dela to porad,mam sony dvd rw dw-q120a,jo kontroloval sem a je to porad v DMA ale potom po tim pi to pise current tranfer mode:PIO mode a tohle nejde zmenit ,ale vsude je nastaveny kde to de DMA mod
[QUOTE=Tmac10;198386]mam problem s vypalovaním,dvd se mi vypaluje hodinu a pul a pc se strasne spomali,udelal sem uz krok ja mi poradili prepnout mechaniku do DMA modu ale potize sou porad stejny nevi tekdo jak to opravit,diky moc.[/QUOTE]
Mam stejný porblem na win XP, ve Vistach to běha cajk. Pravděpodobně je to ovladačema k zakladni desce, ještě sem tento problem neřešil vypaluju na Vistach.
Mam stejný porblem na win XP, ve Vistach to běha cajk. Pravděpodobně je to ovladačema k zakladni desce, ještě sem tento problem neřešil vypaluju na Vistach.
já bych zkusil naistalovat nový ovladače chipsetu, ale jeste porad si mi nerekl, co vypalujes??? Snad to neni tak tezky rict jestli filmy nebo data....musis se taky trochu snazit kdyz chces poradit, ja nejsem kouzelnik a nemam sklenenou kouli...
stupidní rada pro stupidní windows xp. zkus dát vypalovačku na druhou kšandu. nebo přesněji - připojit na druhý konektor řadiče. kdybych s tím neměl osobní zkušenost, neradím to. zkus to.
[quote=xstreetfighter;198456]já bych zkusil naistalovat nový ovladače chipsetu, ale jeste porad si mi nerekl, co vypalujes??? Snad to neni tak tezky rict jestli filmy nebo data....musis se taky trochu snazit kdyz chces poradit, ja nejsem kouzelnik a nemam sklenenou kouli...[/quote]
Myslím, že je jedno co vypaluje.
Upgraduj na novější Nero nebo nějakou alternativu, apř. Ashampoo Burning Studio
Myslím, že je jedno co vypaluje.
Upgraduj na novější Nero nebo nějakou alternativu, apř. Ashampoo Burning Studio
[QUOTE=kevin00;198475]Myslím, že je jedno co vypaluje.
Upgraduj na novější Nero nebo nějakou alternativu, apř. Ashampoo Burning Studio[/QUOTE]
tak já si zase myslím, že to jedno není, pokud vypaluju data, trvá mi to 8 minut, pokud vypaluju filmy v DVD kvalitě, trvá mi to 2 hodiny, tak proto v tom je rozdíl. PIO mod znamena, že je bud poskozenej datovej kabel, nebo ze nefunguje spravne radic. proto navrhuju preinstalovat ovladače chipsetu popř. zkusit opravdu vyměnit datovej kabel jak radil marenek
Upgraduj na novější Nero nebo nějakou alternativu, apř. Ashampoo Burning Studio[/QUOTE]
tak já si zase myslím, že to jedno není, pokud vypaluju data, trvá mi to 8 minut, pokud vypaluju filmy v DVD kvalitě, trvá mi to 2 hodiny, tak proto v tom je rozdíl. PIO mod znamena, že je bud poskozenej datovej kabel, nebo ze nefunguje spravne radic. proto navrhuju preinstalovat ovladače chipsetu popř. zkusit opravdu vyměnit datovej kabel jak radil marenek
[QUOTE=xstreetfighter;198511]tak já si zase myslím, že to jedno není, pokud vypaluju data, trvá mi to 8 minut, pokud vypaluju filmy v DVD kvalitě, trvá mi to 2 hodiny, tak proto v tom je rozdíl. PIO mod znamena, že je bud poskozenej datovej kabel, nebo ze nefunguje spravne radic. proto navrhuju preinstalovat ovladače chipsetu popř. zkusit opravdu vyměnit datovej kabel jak radil marenek[/QUOTE]
Tobě trvá 2 hodiny vypálení DVD filmu, ale z toho 1 h 50 min film kóduješ video a dalších max. 10 min vypaluješ
Tobě trvá 2 hodiny vypálení DVD filmu, ale z toho 1 h 50 min film kóduješ video a dalších max. 10 min vypaluješ