Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Dual channel

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    Jak mám na desce osadit RAM,aby jely v dualu?žlutá-žlutá?nebo žlutá červená?díky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: motherboard_productimage_ga-ma770-ds3_rev_2_0_big.jpg 
Zobrazení: 101 
Velikost: 51.6 KB 
ID: 8698  

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    nvm jak to je ted ale pamatuju kdyz sem si s tim hraval tak jednou to bylo tak a podruhy tak podle barvicek, vzdycky to jistil manual (ale obecne stejna barva je dual channel - ale sou urco vyjimky...)

    Jukni do manualu tam to najdes urcite, ale jinak to tam zkus zapojit jednim stylem, koukni treba do Everesta jestli bezi Dual channel a kdyz ne prehodis to
    Naposledy upraveno uživatelem hippouss: 24-12-2008 v 11:30



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza.4.ever
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    347

    právě jsem si taky říkal,že by to mělo být podle barev,ale doufám,že někdo má tu samou desku a bude vědět,jak to má být...

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    jasny, ale vyjimka potvrzuje pravidlo, takze na barvy bych moc nespolehal, jak rikam v manualu desku to je urcite napsany a tim ze to zapojis jinak nic nezkazis, pak kouknes do everesta zalozka MB->cipova sada a tam vidis jakej mod je aktivni, nebo CPU-Z a podobny programky ti to urco taky prozradej

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    fotka ze strany 18 tvého manuálu. u ksichtíku se slovem "note" (ano, je to podle barev, dual channel je ve stejné. ověříš při startu, kdy na první obrazobce bude napsáno mj. "dual channel interleaved")

    RTFM!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Screenshot 2008-12-24_11-59-6.png 
Zobrazení: 162 
Velikost: 186.4 KB 
ID: 8700  

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    LOCK

Podobná témata

  1. CL5 a CL6 Dual channel
    Od ciny v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2011, 18:47
  2. DDR2: Jak zprovoznit dual channel 8GB ram ?
    Od korman v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 14:26
  3. DDR3: Dual Channel při 8GB RAM
    Od acin v sekci Operační paměti
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-11-2010, 21:06
  4. DDR1: Dual Channel
    Od lojza.cr v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2009, 20:24
  5. RAM - Dual Channel
    Od Sunshine v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-05-2009, 22:38