Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problém s ATI Sapphire HD 3870

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    28

    Zdravím,
    Koupil jsem si novou GK ATI HD 3870 a mám takový problém,
    vyměnil jsem kartu bez obtíží,zapojil přídavný napájení,vše OK,spustim PC a po instalaci ovladačů z přiloženého CD jsem zkoušel koukat do EVerestu na podrobné údaje o GK vše ok ale nezobrazuje se mě teplota,zkusil jsem to i v jiných programech,nic,pak mám ještě ten problém že mi jede větráček stále na plno.Jde mi o to že jsem o těchto problémech už zde četl a všichni říkaj že za to můžou ovládače tak jsem zkusil odinstalovat stávající ovladače a nainstalovat nové stažené z netu,a po dokončení instalace zapínám pc vše vypadá dobře ale po načtení win se mi ukazuje na monitoru černá obrazovka NO SIGNAL a monitor se vypne,ale přitom je win najetej v pořádku,pač mám zaplé repro a slyšim jak mi tam vyskakujou poznámky.

    Prosím vím že tento příspěvek nepatří mezi ty nejkratší ale nevím si rady
    tak pokud by někdo věděl čím by to mohlo být prosím poraďte.
    Přede děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Jaký máš systém? Visty 64-bit? A ovladače 8.12? Tahle kombinace někomu dělá problémy.

    EDIT: po restartu jdi přes F8 a spusť to ve VGA režimu. Bude to vypadat hnusně, ale aspoň ty Winy uvidíš. Odinstaluj i monitor a nainstaluj znovu. Pokud to nezabere, udělej znovu reinstal driverů karty (poslední funkční). Ještě můžeš po odinstalaci starých driverů použít Driver Sweeper a odstranit případné zbytky.
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 24-12-2008 v 14:11
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    28

    Mám OS Win XP 32-bit a základovku Gigabyte GA-P35-DS3L
    ok zkusím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Odinstalování ovladačů, odstranění zbytů pomocí DriveCleaner a jejich následné znonuu instalovaní. To ovládání otáček ventilátorů neřešil by nový BIOS grafické karty ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    28

    Tak to první zvládnu ale změnit BIOS na GK si moc netroufám ,nikdy jsem to předtím nedělal a ani nevim jak se to dělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    A od koho je presne ta 3870? Neni ciste nahodou od gainwardu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    28

    ta grafika je přesně od ATI SAPPHIRE jinak moje pc =
    OS Win XP Home 32-bit
    MB = Gigabyte GA-P35-DS3L
    CPU = C2D 2,33GHz E6550
    Zdroj = 400W Fortron
    HDD = 250Gb Segadate
    Monitor = ViewSonic 19"
    RAM = Transcend 2x1GB 800Mhz
    DVD-RW LG optic. mechaniku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Co se týká toho větráčku, jak máš řešené odvětrávání skříně ? Máš v case min. ventilátor na nasávání do a vysávání z case ? Jaká je teplota GPU ? Též bych doporučil výměnu chladiče za AC Accelero S1 Rev. 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele kolecko
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    65

    1. Ta Sapphire je cervena, dvojslotova?
    2. Ventilator ide naplno od zapnutia pc, alebo iba vo Windows?
    3. Aj pri uplne studenom PC ide naplno, alebo sa otacky zvysuju a ostanu vysoke?
    4. Ani RivaTuner nedokaze citat teplotu?

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Radeony: Sapphire HD 3870 Ultimate
    Od Include v sekci Grafické karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 16:18
  2. Radeony: ATI HD 3870 512MG sapphire - menší problém
    Od motiver v sekci Grafické karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-08-2008, 00:57
  3. Radeony: HD 3870 Sapphire - problém s výkonem
    Od Lehun v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 19:03