Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Problém se zvukem

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od r-a-k Zobrazit příspěvek
    Správce zařízení-řadiče zvuku,videa a her
    Jo tak.. jestlo je to ten Ati driver for HD .. tak sem ho zakázal, ale bez výsledku
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Skladal si to sam?
    Mozno mas len zle pripojene predne audio. Na karte mas konektory, ku ktorym sa pripajaju kabliky z predneho audia. Ak je to zle zapojene, tak ti to bude takto blbnut. V manuale to mas presne popisane.

    Skus tie kabliky od predneho panelu odpojit (ale zapamataj si ako boli pripojene), ci to nepomoze. Ak ano, tak boli zle zapojene.
    Tak ty kabliky sou fakt zajimave rešené... Vlastne oba konce sou jaksi napevno připojené... jeden vede do těch přídavných konektorů a jeden do zvukovky, vytáhnout ale nejdou.. a jestli jo tak hodně ztuha až se bojim že to urvu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    17

    Tak ne Nakonec jsem ho z ty zvukovy vyrval... a skutečně to pomohlo... ty nahoře sice nejdou, ale ty hlavní fungujou a zvuk je čistej, takže paráda... Sice furt nechápu proč to tak bylo, měli by jít oba a oba čistě...blbě zapojený mi to nějak nepřijde, ale čert to vem, hlavně že to jde tak.. Tak díky všem za rady

    A když už sem založil tenhle topik a navázal na ten zdroj, vyhovoval by tenhle

    http://www.alcomp.cz/main.aspx?CLS=P...&PRO_ID=177501

    popř. tenhle

    http://www.alcomp.cz/main.aspx?CLS=P...&PRO_ID=199005

    ?

    A jinak ještě by sem chtěl teda vědět jestli výměna toho zdroje je nějak komplikovaná, jestli bych to zvlád já nebo to radši zanést tam, kde mi to sestavovali. Myslím že i tím, že bych si ho vyměnil sám bych znehodnotil záruku na jejich sestavení, která je 6 měsíců..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Ten zdroj radšej Corsair VX450.
    Výmenu zvládneš aj sám, stačí odpojiť kabeláž, odskrutkovať starý zdroj a namontovať nový. S pripojením nie je problém, pretože konektory zo zdroja majú tvar zabraňujúci zasunutiu do nesprávneho konektora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Vem jeden z těch 2 co jsem ti postoval výše,jsou v současné době špičkou na trhu.Popřípadě Seasonic.Fortrony nejsou zlé,ale nejsou to co bývali (V současnosti poměrně průměrné zdroje).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Vem jeden z těch 2 co jsem ti postoval výše,jsou v současné době špičkou na trhu.Popřípadě Seasonic.Fortrony nejsou zlé,ale nejsou to co bývali (V současnosti poměrně průměrné zdroje).
    A není 450w málo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Tvá sestava si vezme v zátěži max okolo 250w,takže opravdu neni,máš ještě rezervu na disky,mechaniky atd.Jinak pokud byd plánoval výměnu až budou u Ati slevy na HD4870,tak se mrkni po Corsair HX520W nebo po Enermax PRO82+ 525W.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Tvá sestava si vezme v zátěži max okolo 250w,takže opravdu neni,máš ještě rezervu na disky,mechaniky atd.Jinak pokud byd plánoval výměnu až budou u Ati slevy na HD4870,tak se mrkni po Corsair HX520W nebo po Enermax PRO82+ 525W.
    A nevyplatilo by se ted koupit takovy zdroj i s vyhledem do budoucna ? Abych ted nekoupil zdroj na 2k a za par mesice zase musel kupovat novej kvuli grafice.. A jeste otazka... Co se vyplati vic ? Koupit HD4870 nebo pak prikoupit jeste jednu 4850 a hodit je do crossfiru ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Jasne, pokiaľ na to máš, kľudne kúp niektorý so spomínaných výkonnejších zdrojov. Zdroj (a hlavne kvalitný) ti vydrží určite dlhšie ako grafika, ktorú zrejme pri nedostatku výkonu vymeníš alebo dokúpiš druhú.
    Crossfire - čo ja viem? Ak ti časom nebude stačiť gr. výkon, radšej predaj a kúp novú, výkonnejšiu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Nevim_si_rady Zobrazit příspěvek
    Tak ne Nakonec jsem ho z ty zvukovy vyrval... a skutečně to pomohlo... ty nahoře sice nejdou, ale ty hlavní fungujou a zvuk je čistej, takže paráda... Sice furt nechápu proč to tak bylo, měli by jít oba a oba čistě...blbě zapojený mi to nějak nepřijde, ale čert to vem, hlavně že to jde tak..
    Ke si odpajal tie kabliky, skontroloval si, ci boli zapojene podla manualu? Ale ked nepotrebujes predne konektory, tak nechaj tak ..... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    17

    Ty jo tak už mám zase problém. A to ten, že sem si nainstaloval 32 bit visty, kvůli directx 10. A zase samozřejmě všechno jde až na ten už fakt podělaný zvuk. Zdířky už jdou vzádu ale zvuk je hrozně nekvalitní, prská a chrastí.. Ovladače sem tam nechal ty co sií našla vista v aktualizacích sama, zkoušel sem tam dát i ty z cd a nic, furt stejný, ja uz to fakt snad radsi odnesu na tu reklamaci..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Problém se zvukem u her
    Od Reigen v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-10-2012, 15:36
  2. problém se zvukem
    Od rofl260 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 15:15
  3. Problem se zvukem
    Od T0m4sek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 18:01
  4. Problém se zvukem
    Od RuLich v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-09-2008, 17:55
  5. Problém se zvukem
    Od RuLich v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 19:52