Tak neNakonec jsem ho z ty zvukovy vyrval... a skutečně to pomohlo... ty nahoře sice nejdou, ale ty hlavní fungujou a zvuk je čistej, takže paráda... Sice furt nechápu proč to tak bylo, měli by jít oba a oba čistě...blbě zapojený mi to nějak nepřijde, ale čert to vem, hlavně že to jde tak.. Tak díky všem za rady
A když už sem založil tenhle topik a navázal na ten zdroj, vyhovoval by tenhle
http://www.alcomp.cz/main.aspx?CLS=P...&PRO_ID=177501
popř. tenhle
http://www.alcomp.cz/main.aspx?CLS=P...&PRO_ID=199005
?
A jinak ještě by sem chtěl teda vědět jestli výměna toho zdroje je nějak komplikovaná, jestli bych to zvlád já nebo to radši zanést tam, kde mi to sestavovali. Myslím že i tím, že bych si ho vyměnil sám bych znehodnotil záruku na jejich sestavení, která je 6 měsíců..
Ten zdroj radšej Corsair VX450.
Výmenu zvládneš aj sám, stačí odpojiť kabeláž, odskrutkovať starý zdroj a namontovať nový. S pripojením nie je problém, pretože konektory zo zdroja majú tvar zabraňujúci zasunutiu do nesprávneho konektora.
Vem jeden z těch 2 co jsem ti postoval výše,jsou v současné době špičkou na trhu.Popřípadě Seasonic.Fortrony nejsou zlé,ale nejsou to co bývali (V současnosti poměrně průměrné zdroje).
Tvá sestava si vezme v zátěži max okolo 250w,takže opravdu neni,máš ještě rezervu na disky,mechaniky atd.Jinak pokud byd plánoval výměnu až budou u Ati slevy na HD4870,tak se mrkni po Corsair HX520W nebo po Enermax PRO82+ 525W.
Jasne, pokiaľ na to máš, kľudne kúp niektorý so spomínaných výkonnejších zdrojov. Zdroj (a hlavne kvalitný) ti vydrží určite dlhšie ako grafika, ktorú zrejme pri nedostatku výkonu vymeníš alebo dokúpiš druhú.
Crossfire - čo ja viem? Ak ti časom nebude stačiť gr. výkon, radšej predaj a kúp novú, výkonnejšiu.
Ty jo tak už mám zase problém. A to ten, že sem si nainstaloval 32 bit visty, kvůli directx 10. A zase samozřejmě všechno jde až na ten už fakt podělaný zvuk. Zdířky už jdou vzádu ale zvuk je hrozně nekvalitní, prská a chrastí.. Ovladače sem tam nechal ty co sií našla vista v aktualizacích sama, zkoušel sem tam dát i ty z cd a nic, furt stejný, ja uz to fakt snad radsi odnesu na tu reklamaci..