K vánocům jsem dostal tuhle dobře fungující myš, vždyť taky stála litr. Bohužel opět jsem zklamán. I po innstalaci "setpoint470.exe" nelze ani jednomu přídavnému tlačítku naprogramovat příkaz klávesy ENTER.
Kdyby kdokoliv věděl o myši jakékoliv značky, která má možnost naprogramování nejlépe horního přídavného tlačítka na příkaz ENTER, prosím odpovězte.
Podmínky které pro výběr mám: Laserová a bezdrátová.
Kdyby kdokoliv věděl o myši jakékoliv značky, která má možnost naprogramování nejlépe horního přídavného tlačítka na příkaz ENTER, prosím odpovězte.
Podmínky které pro výběr mám: Laserová a bezdrátová.
Crta sa tu jedna moznost - Razer Mamba :) Tato myska bola dnes ci vcera slavnostne uverejnena ako najnovsi produkt Razer. Ma to byt profesionalna gaming wireless myska, s novym laserovym senzorom az 5600DPi. Zivotnost baterie by mala byt 9 hodin aktivneho hrania ci 14 hodin pasivneho :) Cena sa bude pohybovat okolo 3500Sk, ale predpokladam, ze sa bude dat priradit enter niektoremu z pridavnych tlacitok :) btw, nemoze byt kablova? Okrem tejto mysky su vsetky bezdrotove takpovediac o 2 triedy nizsie :)
Mám ji už skoro rok a jsem velmi spokojen. Vadu bych hledal spíš systému.
Zjistil jsem, že se těžko snáší s multimediální klavesnicí od Geniusu.
Asi bych se taky zamysle, jestli to nemůže vytvářet podobný problém.
Zjistil jsem, že se těžko snáší s multimediální klavesnicí od Geniusu.
Asi bych se taky zamysle, jestli to nemůže vytvářet podobný problém.
Musim se omluvit za chybné info o nemožnosti naprogramovat na některé z tlačítek "ENTER". Jde to a funguje to. Bohužel vyvstal ale jinej problém - každým restartem PC je myš nastavena na "tovární nastavení", musím tedy otevřít Ovl.panely / Myš / SetPoint Seting a zde potvrdit OK pro změnu nastavení. Protože vůbec neumim angl. je možné, že to nějakým přenastavením bude startovat součastně s Win.