Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tuneupp 2009 jak na češtinu?

Marekdv (44)|26.12.2008 11:21
Ahoj.Nainstaloval jsem si doma tenhle prográmek.Problém nastal když jsem doněj instaloval čestinu.Tu jsem taky nainstaloval ale po restartu je program stále anglicky.Jedinná varianta která mi byla doporučena byla ta že to mám nainstalovat na jinej disk než systémovej.Já mám ale pouze disk c(tzn. že stím asi ani nehnu že?).Jde to nějak udělat nebo to ani nemám řešit?Operační systém mám Windows Vista ultimate.Dík za rady
kevin00 (10238)|26.12.2008 17:55
Pokud jsem se dobře zatím díval na net, tak čeština pro TuneUp Utilities 2009 zatím je jen v přípravě
husky14 (4214)|26.12.2008 18:23
Imho čeština už je, pro verzi 8.0.2000.35....
kevin00 (10238)|26.12.2008 18:25
Hle, hledal jsem shodou okoloností dnes ráno a bez úspěchu, tak to také děkuji a vyzkusím pak napíši

EDIT:

Nestahoval jsem tedy poslední verzi TuneUp Utilities a češtinu nainstaloval do své původní verze (je jen označena 8.0.2000). Mám některé položky anglicky (Úvodní stránka, menu s ikonou ozubených kol ---> je tam i nastavení ;) apod.) ale je to jinak česky komplet. Všechny položky, popisy nastavení, detaily nastavení, všechny nástroje, vše je česky.
Disk na který jsem instaloval je rozdělen na C:\ a D:\. C:\ je systémový, kde mám nainstalované Widle a programy, na D:\ jsou data. Instalace proběhla bez jakýchkoliv problémů. Program TuneUp Utilities je naistalovám ve složce C:\Program Files\TuneUp Utilities 2009 ... je tam pouze omylem, pro všechny programy mám na disku vytvořenou složku Soft, kde jsou nainstalovaný. Takže zbylý software není ve složce Program Files. Nevím jestli to má vliv, ale můžeš zkusit na disku vytvořit složku např. též Soft a nainstalovat to do ní. Ale nevím, jestli to pomůže :notsure