Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: hd4870

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Mno pred asi 5mesici sem si koupil new pc s Geinward hd4870, pouzival sem catalyst 8.6 (v te dobe nejnovejsi verze) Vcelku pravidelne se mi stavalo ze me pc spadlo do budto uplne cerne obrazovky a GFX hucela jako by se na posledni chvili pred smrti chtela uchladit (coz se mi zda zvlastni jelikoz case+chlazeni mam podle meho usudku kvalitni) nebo do obrazovky kde doslova poletovali sede prouzky (na stjnej zpusob jako kdyz zapomenete zaplatit za kabelovku). Pomyslel sem si ze to bude chyba ovladacu tak sem nainstalnul catalyst 8.7 a problem se vyresil, naskytl se vsak jiny, misto do cerne obrazovky nebo do smesne vypadajici obrazovky s prouzkama mi to zacalo hazet do BSOD. Vratil sem se ke staremu 8.6. Je to par dni co vysel catalyst 8.12 , nainstalnul sem v domeni ze to ati uz vychytali a ejhle , BSOD, nevite pls co stim?


    Vista home premium 64bit (jo je to strasnej win nekupujet to lidi xD)
    4gb ram
    e8400 3.6ghz +masivni chladic od noctua
    asus p5q-pro
    HD4870 geinward
    2x vetrak noctua
    CA CASE THERMALTAKE VC3000SWA Armor Jr

    Diky za odpoved predem.


    ps: A abych zabil dve mouchy jednou ranou zeptam se jeste na jedno, dost mi padaj SW (HL2.exe atd) a nahodi se to trapne okyknko od windws "automaticky vyhledat problem", nevite jak trosku poladit visty 64bit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    padá to aj keď je CPU bez OC? napíš nám čo máš za zdroj, nezabudeni napísať aj značku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Napiš sem i co píšou v tom BSOD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Nevim co mi to pise ted , ale mam napsany co mi to psalo jeste jak sem mel 8.7 (ale je to zase bsod takze pochybuju ez to je neco jiniho)

    a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage

    If this is the first time uve seen this stop error screen, restart your
    computer. If this screen appears again , follow these steps

    disable or uinstall any anti virus, disk defragmentation or backup utilities.
    check your harddrive configuration and check for any updated drivers. run chkdsk
    /f to check for hard drive corruption, aand then restart your pc

    technical info.

    ***STOP:0X000000024 (0x00000000001904AA , 0xFFFFFA6004EE8, 0xFFFFFA6004048C0,
    ,0xFFFFFA60012DB668)

    *** ntfs.sys -adress FFFFFA60012DB668 base at FFFFFA6001204000, datastamp
    479190d1)
    Collecting data for crash dump.....
    Initializing disk for crash dump...
    Beginnig dump of psychical memory...
    dumping physical memory to disk : 100
    physical memory dump complete.
    contact your system admin or technical support group for further assistence.


    Jinak muj zdroj je Fortron EPSILON 600W 80PLUS
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele kolecko
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    65

    Zakaznik mal prakticky identicky OS + HW, trapil som sa s tym dva dni,
    pomohlo rozbalit nejaky atiXXX.sy_ v %SYSTEMROOT%/System32 (presne si to uz nepamatam).


    Pozri este do systemovych logov a skontroluj HDD a RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od kolecko Zobrazit příspěvek
    Zakaznik mal prakticky identicky OS + HW, trapil som sa s tym dva dni,
    pomohlo rozbalit nejaky atiXXX.sy_ v %SYSTEMROOT%/System32 (presne si to uz nepamatam).


    Pozri este do systemovych logov a skontroluj HDD a RAM.
    malinko vic priblizit to prve pls
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    355

    Asi ti moc neporadim, ale zkus se v BIOSu podivat, jestli mas v menu Chipset - Memory remap na ENABLE. Taky by mne zajimalo, jake a kolik mas pameti (myslim fyzicky, kolik kusů), jake casovani a napajeci napeti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Podívej se, máme prosinec, aktuální ovladače jsou 8.12 tak nahoď ty a poreferuj, co se děje.

    Za další, uveď wattáž, výrobce a model zdroje.

    A za třetí - napokoušej se rozněcovat flame o vistách (a pokud jde o lazení, slouží k tomu jiná sekce).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Podívej se, máme prosinec, aktuální ovladače jsou 8.12 tak nahoď ty a poreferuj, co se děje.
    Spatny napad. 8.12 bych na 64b visty nedaval. Maj nejaky problemy s kompatibilitou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Tazatel píše v postu 1, že 8.12 zkoušel.
    BTW, trošičku jsem trápil strejdu G a ten naznačoval něco na ten způsob, že BSOD s 0X000000024 se týká disků a ne GPU.
    BTW2: kolik ti ta karta topí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    ted mi to ukazuje 77-78 stupnu
    Zapl sem ted hru a ukazalo to 81

    Jinak moduly sou crosshair xms2 4gb ram (2x 2gb )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    355

    Citace Původně odesláno od deeean Zobrazit příspěvek
    Tazatel píše v postu 1, že 8.12 zkoušel.
    BTW, trošičku jsem trápil strejdu G a ten naznačoval něco na ten způsob, že BSOD s 0X000000024 se týká disků a ne GPU.
    BTW2: kolik ti ta karta topí?

    JJ, to mne taky hned napadlo, jak jsem videl ten vypis "ntfs.sys -adress FFFFFA6", ale co s tim? Jedine snad nejaka virova nakaza, ktera by ho porusila, nebo vadne sektory na disku?

    Pak bys jeste mozna mohl zkusit nastavit rucne casovani pameti na 4-4-4-12 a napajeci napeti pro RAM na 2.1V (+0.3V u Gigabyte MB).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    mno denska mi to zase spadlo do bsod pri hrani rtw. Nvm co mi to napsalo protoze jak se to rychle objevilo, tak to taky rychle zmyzelo, ale myslimze to nebylo to co mi to napsalo pred tema mesicema (co sem sem postnul), po nabootnoti windows mi windows napsal zpravu v niz bylo napsano

    odpis problému:
    Název události problému: BlueScreen
    Verze operačního systému: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    ID národního prostředí: 1029

    Další informace o problému:
    BCCode: 3b
    BCP1: 00000000C0000005
    BCP2: FFFFF800020A4866
    BCP3: FFFFFA6006393010
    BCP4: 0000000000000000
    OS Version: 6_0_6001
    Service Pack: 1_0
    Product: 768_1

    Soubory umožňující popis problému:
    C:\Windows\Minidump\Mini031307-01.dmp
    C:\Windows\Temp\WER-36457-0.sysdata.xml
    C:\Windows\Temp\WERB192.tmp.version.txt

    Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?link...3&clcid=0x0405
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    51

    problem stale nevyresen
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Uploaduj jsem složku C:\Windows\Minidump
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Taktování - HD4870
    Od Vajtek v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-07-2010, 13:13
  2. Male FPS s HD4870 V CS:S
    Od rawkfist v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 29-04-2010, 13:02
  3. Radeony: HD4870 a case
    Od Bacon v sekci Grafické karty
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-08-2009, 19:05
  4. Radeony: HD4870 512+1GB do CF
    Od Draken v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-03-2009, 11:47