Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung 2253BW

benik.martin (35)|26.12.2008 15:47
našel sem zajímavou nabídku: http://www.gsmtelefony.cz/index.php?cat=0&idx=85273
znáte někdo ten obchod? je to spolehlivé? nikde nepíšou že to zboží je nějak použité nebo otevřené nebo tak něco,a přitom to je o 2 tisíce levnější.....bych do toho hned šel :D
Intri (3490)|26.12.2008 15:51
No, design obchodu mají hodně amatérský, ale zase informace v kontaktech mi přijdou úplné. Nejlepší by bylo se jich zeptat, jestli mají kamennou prodejnu a pokud ano, jít si ten monitor vybrat osobně ( a samozřejmě si ho nechat předvést s tím, že ho před tvýma očima i rozbalí ).
benik.martin (35)|26.12.2008 16:20
mno bohužel z Prahy nejsem a cestu kolem v nejbližší době taky nemám :D :( snad se někdo chytne kdo je zná nebo u nich nakupoval :) jako poslední možnost taky beru že jim tam napíšu mail jesi jde opravdu o nové kvalitní zboží....
xmarek (1676)|27.12.2008 12:26
Ta cena vypadá hodně zajímavě. Díval jsem se na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a tam ho mají skoro o 2k drahší. :eek:
benik.martin (35)|27.12.2008 12:46
mno právě....nebo co třeba napsat na nějaký spolehlivý obchod,kde umožnujou to že když na netu najdu lepší cenu než maj oni,tak mi to daj za tu nižší cenu..?? znáte nějaký takový obchod,kde mají tento monitor Samsung 2253BW??