Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: laguje MYS + KLAVESNICA pomozte

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    ahojte

    som uz zufaly,po nahodeni noveho xp mam problem pri hrani hier(napr NFS alebo left4dead)klavesnica reaguje oneskorene ak vobec, ak sa aj rozhybem,tak nemozem hybat myskou,potom myska ked nepouzivam klavesnicu bezi, ale ked sa pohnem, oneskorene zareaguje ale myska je ako keby bloknuta

    neviem co to moze byt. mam sucastne bezdratove pripojenu mys+klav logitech plus usb mys a dalsiu klavesnicu

    vzdy mi to takto bezalo v pohode. v ostatnych aplikaciach a vo winxp vsetko bezi.

    uz som nainstaloval driver pre bezdratove logitech, + odpojil som usb mys a klavesnicu, restart, no ZIADNA zmena,.

    pomoze niekto?

    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Hry jsou předpokládám legální. Dělá to v úplně všech hrách?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    ano mam ten problem vo vsetkych hrach. prevazne fps

    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    355

    Kdyz odpojis tu bezdratovou vec, dela to taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Jaký je zbytek sestavy? Rozlišení LCD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    zostava

    xp prof 5.1 2600
    2800+ sempron
    1024MB
    direct x 9.0c

    display 1
    1400*900 60hz LG

    display 2
    1920*1080 60hz Samsung TV
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od pcmaker Zobrazit příspěvek
    Kdyz odpojis tu bezdratovou vec, dela to taky?
    ano

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    125

    A máš dostatečně nabité baterky? Tohle se mi taky jednu dobu stávalo a když jsem je nabil, tak už bylo všecko OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Scream CZE Zobrazit příspěvek
    A máš dostatečně nabité baterky? Tohle se mi taky jednu dobu stávalo a když jsem je nabil, tak už bylo všecko OK.
    ano su ok,ale ved ked som odpojil bezdratovu, normalna kablova robi to iste
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Pockat, kolik mas v tech hrach vubec FPS ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Pockat, kolik mas v tech hrach vubec FPS ?
    hi, no neviem, ale s tym to nema nic spolocne. este tak left4dead by som chapal, ale nfs carbon je stara hra, ktora mi slapala aj o pol slabsej masine predtym ak na to myslis

    skusil som odpojit vsetko, a zapnut iba kablove mous+keyb a nic, furt to iste .

    teraz mam zapojene iba wireless zariadenia. nechapem to, skusim este naistalovat novy directx
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od romans001 Zobrazit příspěvek
    zostava

    xp prof 5.1 2600
    2800+ sempron
    1024MB
    direct x 9.0c

    display 1
    1400*900 60hz LG

    display 2
    1920*1080 60hz Samsung TV
    Jaká je grafická karta? Co to je za rozlišení 1400*900? Pokud máš LCD, použij nativní!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    rozlisenie kt mam je nativni

    gr karta je NVIDIA geforce 76ooGT

    myslite ze reinstall directx pomoze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od romans001 Zobrazit příspěvek
    rozlisenie kt mam je nativni

    gr karta je NVIDIA geforce 76ooGT

    myslite ze reinstall directx pomoze?
    Zkusit to můžeš (to rozlišení by pak mělo být 1440*900 )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Zkusit to můžeš (to rozlišení by pak mělo být 1440*900 )
    ouch, jasne, mam 1440, preklep. Install mi nepresiel, teda presiel, ale asi mam najnovsi directx 9c, cize nic neudialo.

    a som skoncil, neviem co dalej
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Klávesnica..
    Od dabelik v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 17:36
  2. Klávesnica a myš nereagují
    Od carebox v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 13:45
  3. Sit laguje...
    Od lama -.- v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-02-2008, 14:53
  4. Svk Klavesnica
    Od Carmagedon v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 00:38
  5. Klávesnice: Klávesnica ide aj nejde
    Od robky v sekci Periferie
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 12:48