Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Input Signal out of Range

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3

    Nainstaloval jsem Windows XP SP2 na počítač - Deska ASUS M2V, CPU AMD4000+ DUAL CORE, GK MSI NX8500GT. Istalace proběhla bez problémů. Restart a poté jsem naistaloval aktuální ovladače ke grafice stažené ze stránek. Po restartu už windowsi nenaběhli. Na obrazovce se objeví hláška Input signal out of Range a nemohu se nikam dostat ani do Biosu. Po několikerém restartu naběhne po stisku F8 obrazovka, kde mohu vybrat Nouzový režim. V tomto režimu se dostanu do Windows. Aktualizoval jsem BIOS, ale hláška po istalaci ovladačů GK nabíhá stále. Když při startu PC, zmáčku Del (což bych se měl dostat do BIOSu), hláška naskočí ihned.
    Vyzkoušel jsem už vše co mě napadlo - novou istalaci, výměna HDD, instalace různých ovladačů ale vše bez výsledku.
    Poradíte někdo?
    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    O aký monitor sa jedná?
    Vyskúšal by som podhodiť windowsu ovládač na ten monitor, ak však je vôbec dostupný.

    Tak je dostupný - tu
    Naposledy upraveno uživatelem robky: 30-12-2008 v 22:43
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Když se dostaneš do toho nouzového režimu, odinstaluj v něm ovladače grafické karty a vyzkoušej to. Pokud to naběhne v pohodě, bude jasné, že je problém v nich. Zkus tedy potom nainstalovat nějakou starší verzi ovladačů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3

    Monitor HP 1730
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Jj, kompletní reinstal driverů GPU a LCD by mohl pomoci. Ještě bych se zkusil podívat, jestli je v kontrolním panelu Zobrazení u LCD nastavená stejná obnovovací frekvence (většinou 60Hz) jakou má nativně monitor. To by mělo být v OSD. Teoreticky by v tom problém být neměl, ale nedávno tu někomu změna frekvence dělala rotyku.
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 30-12-2008 v 23:17 Důvod: No tak to jsou Hz, nó..... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Len ťa trošku poopravím - obnovovacia frekvencia je 60Hz, nie 60MHz. Dúfam, že sa nehneváš

    Ak sa podarí dostať do windowsu, resp. núdzového režimu, v predchádzajúcom mojom poste máš link na driver toho LCD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    pri startu woken zmackni F8 a pak zvol tu moznost o zavedeni VGA rezimu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3

    Nic nepomáhá. Jakmile naistaluji ovladače ke kartě - po restartu se objeví hláška. Už se nedostanu ani do BIOSu. Jakmile zmáčknu klávesu při startu PC, abych se dostal do BIOSu, ihned naskočí ta hláška. Už nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    2

    Mám podobný ale konkrétnější problém: Nainstaloval jsem si hru "Posel smrti 2" a v pohodě jsem ji spustil. Po asi hodině hraní jsem hru a následně počítač vypnul a když jsem ho další den zapnul a spustil onu hru, objevila se pouze tabulka s oněm textem: "Input Signal out of Range". Nevím si s tím rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Možná se poškodil soubor s nastavením. Zkus ho smazat (neboj, při dalším spuštění hry se vytvoří nový).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    2

    Mnohokrát děkuji, můj problém byl zcela vyřešen.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Out of range problém
    Od Pajkazed v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 20:53
  2. start win a out of range
    Od ANDREWcr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-03-2011, 20:42
  3. Monitory: DVI Out of range
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2009, 00:52
  4. "NO INPUT SIGNAL" Zatuhnutí GK?
    Od sandlberg v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-05-2009, 21:21
  5. Radeony: ATI 3D-Range IIC - driver
    Od Jack Finger v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-03-2009, 18:50