Když spustím msconfig a povypínám si co potřebuju,tak po restartu to mám všechno tak jak to bylo.Když dám tříprsťák pro správce úloh,tak mě nepustí že to správce systému uzamkl.Nevíte co stím?![]()
Když spustím msconfig a povypínám si co potřebuju,tak po restartu to mám všechno tak jak to bylo.Když dám tříprsťák pro správce úloh,tak mě nepustí že to správce systému uzamkl.Nevíte co stím?![]()
Ked menis spustane programy cez msconfig, tak po restarte sa ti objavi taka hlaska o potvrdeni?
Aky OS? Mas tvoj ucet prava spravcu?
Vyzera to na virus.
mám WinXP prof. účet mám jen jeden a ta hláška je jasná.
V tej hlaske po restarte musis vlavo dole zaskrtnut potvrdenie.
Vyskusaj Spybot Search&Destroy, v nom sa tiez da zakazat spustenie programov po starte, ale bez nutneho restartu a potvrdzovania.
Na tohle používám TuneUp 2007, ale jde to upravit i v registrech. Klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run obsahuje cesty k programům, které se spouští při staru. Stačí vytvořit klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run- kde vytvoříš novou řetězcovou hodnotu, pojmenuješ jí podle některé hodnoty z klíče ...\Run a zkopíruješ do ní příslušnou cestu. Pak jí ale musíš z klíče ...\Run vymazat. Píšu ti to takhle, protože nevím, jak se jednotlivé hodnoty přesouvají mezi klíči. Doporučuji, ale zálohovat registr.
moc díky všem a hlavně r34ktor,jehož příspěvek pomohl.![]()