Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Správce systému

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    15

    Když spustím msconfig a povypínám si co potřebuju,tak po restartu to mám všechno tak jak to bylo.Když dám tříprsťák pro správce úloh,tak mě nepustí že to správce systému uzamkl.Nevíte co stím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ked menis spustane programy cez msconfig, tak po restarte sa ti objavi taka hlaska o potvrdeni?

    Aky OS? Mas tvoj ucet prava spravcu?

    Vyzera to na virus.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    15

    mám WinXP prof. účet mám jen jeden a ta hláška je jasná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    V tej hlaske po restarte musis vlavo dole zaskrtnut potvrdenie.

    Vyskusaj Spybot Search&Destroy, v nom sa tiez da zakazat spustenie programov po starte, ale bez nutneho restartu a potvrdzovania.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Na tohle používám TuneUp 2007, ale jde to upravit i v registrech. Klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run obsahuje cesty k programům, které se spouští při staru. Stačí vytvořit klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run- kde vytvoříš novou řetězcovou hodnotu, pojmenuješ jí podle některé hodnoty z klíče ...\Run a zkopíruješ do ní příslušnou cestu. Pak jí ale musíš z klíče ...\Run vymazat. Píšu ti to takhle, protože nevím, jak se jednotlivé hodnoty přesouvají mezi klíči. Doporučuji, ale zálohovat registr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od franta1969 Zobrazit příspěvek
    Když dám tříprsťák pro správce úloh,tak mě nepustí že to správce systému uzamkl.Nevíte co stím?
    Start ? Spustit a vlož následující příkaz:
    Kód:
    REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
    Každopádně bych systém proskenoval na malware, protože takováto situace nenastala sama od sebe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Sikil79 Zobrazit příspěvek
    Na tohle používám TuneUp 2007, ale jde to upravit i v registrech. Klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run obsahuje cesty k programům, které se spouští při staru. Stačí vytvořit klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run- kde vytvoříš novou řetězcovou hodnotu, pojmenuješ jí podle některé hodnoty z klíče ...\Run a zkopíruješ do ní příslušnou cestu. Pak jí ale musíš z klíče ...\Run vymazat. Píšu ti to takhle, protože nevím, jak se jednotlivé hodnoty přesouvají mezi klíči. Doporučuji, ale zálohovat registr.
    Nj, ale beznemu uzivatelovi by som to moc neodporucal, nie je to moc user-friendly. Okrem toho Spybot ti u niektorych poloziek povie co su zac a ci su potrebne pri starte win. By si sa divil, co vsetko zbytocne ti nabieha a nie je to ani v msconfig vidiet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Nj, ale beznemu uzivatelovi by som to moc neodporucal, nie je to moc user-friendly. Okrem toho Spybot ti u niektorych poloziek povie co su zac a ci su potrebne pri starte win. By si sa divil, co vsetko zbytocne ti nabieha a nie je to ani v msconfig vidiet.
    Já vím. TuneUp mi to taky popisuje. Myslel jsem to spíš jako alternativní řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    15

    moc díky všem a hlavně r34ktor,jehož příspěvek pomohl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3: Správce úloh ukazuje špatně pamet
    Od panhlava v sekci Operační paměti
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-04-2012, 19:10
  2. Spravce uloh
    Od kalda555 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-03-2011, 13:08
  3. Správce zvuku Realtek
    Od lape v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-01-2011, 10:12
  4. Webové prohlížeče: správce úloh
    Od bedane v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 16:56
  5. Správce systému Vám zakázal správce systému:)
    Od aldafallout v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-03-2007, 23:03