Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Pojďme se vydat do světa LAm

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    Pojďme se tedy podívat do světa LAm...
    co to vůbec taková lama je..???
    Jak toto ošklivé označení vzniklo..???
    Máte nějaké zkušenosti a příhody s žijícími jedinci...???










    --------************------------************------------************------------*********






    Jen ve stručnosti se má zato,že toto označení vzešlo z francouzštiny (le amateur) což není třeba dále komentovat .
    Ovšem jiné zdroje uvádějí, že je to z anglického "lamer" - tedy něco jako chudák, ubožák...
    Osobně si netroufám tvrdit ze kterého jazyka vzniklo, ale libí se mi oba výrazi



    Pozor ale Lamáci a Lamkyně cílem není uražet pana...Lamu



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    přihazuju
    www.lamer.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    Mohl bys pro našince vyndat tvé podle tebe nej sérky


    Mě včera třeba jeden LAmka tvrdil, že jeho kamarád nataktoval doma P4 na 10GHz
    Naposledy upraveno uživatelem ROSS84: 03-01-2009 v 10:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    <TeXaN> jakej ma maximalni dosah BT? v idealnich podminkach
    <TeXaN> resp projde mi skrz zed a jeste 15m na zahradu?
    <Unimatrix325> pokud BT znamena bitevni tank, pak ano



    <a> Tak mame problem u zakaznika
    <a> Na disku je misto jenom vpravo
    <b> Coze?!
    <a> pise to "No space left on device"


    Naposledy upraveno uživatelem ROSS84: 03-01-2009 v 11:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Myslím že není nutné zakládat nové vlákno s vtipy, ani s různými veselými příhodami okolo PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    tak výtažek těch asi nej

    <a> Tak mame problem u zakaznika
    <a> Na disku je misto jenom vpravo
    <b> Coze?!
    <a> pise to "No space left on device"

    <honid> kdyz mam dve sitovky jednu 1GB a druhou 100MB jak mi to pujde rychle
    <Lester> retez je silny tak, jako jeho nejslabsi clanek
    <honid> Lester: ty lamo si ani nepochopil ze mluvim o POCITACOVY siti ale to ti asi nic nerika co?

    <a> Hele chces videt bezvadnou vec? napis do prikazoveho radku net send * a nejakou zpravu.
    <b> Co to dělá?
    <a> Uvidis ;-)
    ...
    <b> ty hajzle, počkej až tě potkam, tak dostaneš přes držku!!!
    <a> co je? počkej... hele nekecej, ze si to udelal...
    <b> Jo udělal... napsal jsem "net send * Nazdar teplousi.
    <b> Pak se to objevilo na všech počítačích, celá síť se lagnula, takže to asi minutu nešlo odkliknout
    <b> Během pěti minut na mě vlítnul správce sítě, hospodářka školy a dva učitelé
    <b> hlavně jeden z učitelů řval jak šílenej, protože zrovna něco vysvětloval přes projektor, a ona se mu tam objevilo "Nazdar teplouši"
    <b> Mam u něj teď pěknej průser...
    (vzpomínka na kámoše taky to zkusil)

    <Jehovista> dobry den, mohu vam polozit par otazek?
    <Gorgo_cz> prosim jak je libo
    <Jehovista> kolik je vam let?
    <Gorgo_cz> kdybyste nebyl jehovista, tak byste dokazal pravym tlacitkem kliknout na me v kontakt listu a podivat se do detailů
    <Jehovista> 20, dobre.. a jakeho jste vyznani?
    <Gorgo_cz> Věřím v sílu AMD64
    <Jehovista> AMD? to je který bůh?
    <Gorgo_cz> jediný pravý... je posvátný.. modlím se k němu každý večer před spánkem...
    <Jehovista> jak vypadá bůh AMD?
    <Gorgo_cz> Je takový hranatý, tmavý a má 939 nožiček
    <Jehovista> vy vyznavate stonozky?
    <Jehovista> ano nebo ne?
    <Gorgo_cz> ne.. AMD64 není stonožka...
    <Jehovista> a kdo tedy?
    <Gorgo_cz> AMD je AMD... kam se za ním hrabe INTEL
    <Jehovista> INTEL? to je nějaký způsob dorozumívání?
    <Jehovista> vy AMDisti máte nějakou šifru?
    <Gorgo_cz> lol. ROFL..
    <Jehovista> to opravdu nezní jako normální mluva
    <Gorgo_cz> STFU U Noob
    <Gorgo_cz> pardon.. jazykem srozumitelným psáti budu nyní
    <Jehovista> necht vas Vas buh AMD doprovazi ve vasem zivote
    <Gorgo_cz> THX
    <Gorgo_cz> pardon... děkuji
    <Gorgo_cz> jeste ze to neni jediny buh ktery me doprovazi
    <Jehovista> ktery je ten dalsi?
    <Gorgo_cz> GTA
    <Jehovista> GTA? Golias, Ten Abnormalni?
    <Gorgo_cz> ne, GTA:SA
    <Jehovista> Golias, Ten Abnormalni: Super Anticky?
    <Gorgo_cz> Mohu tuto diskusi rozšířit mezi ostatní, kdo uctívají AMD nebo GTA:SA ???
    <Jehovista> ano, nas buh dovoluje sirit ostatni vyznani
    <Gorgo_cz> ten náš to téměř přikazuje.
    <Jehovista> ano? zvlastni, vse si znamenam

    <a> cau nemas office 2007
    <b> nemam, preco?
    <a> mam tu subor docx a nemozem otvorit, dost to potrebujem
    <b> sak len premenuj z napr. subor.docx na subor.txt a poznamkovy blok ti txt otvori
    <a> jasne, dam tam rovno mp3 nech to nemusim citat

    <Nirvana> neznate nejaky program na snizeni vykonu PC? staci nazev
    <`wraith> windows

    <a> co tam mam napsat?
    <b> user
    <a> ty si user! de*ile!!!

    hroozně moooooc toho tady je prohlížel sem to 2 měsíce než sem došel nakonec :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    tak výtažek těch asi nej

    <Jehovista> dobry den, mohu vam polozit par otazek?
    ...
    To sou mordy
    Naposledy upraveno uživatelem ROSS84: 03-01-2009 v 11:50
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tak nej je imho ta mp3, aby ten docx nemusel číst.... to je prostě objev
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 03-01-2009 v 11:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele machja
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    122

    Vážně skvělé s tou docx to mp3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od machja Zobrazit příspěvek
    Vážně skvělé s tou docx to mp3.
    A ja blbec se shanim po nejakym "text2speech" konvertoru a ono to jde takhle jednoduse
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jeden z PCT 4a:
    [QUOTE]Tak ted jsem to teprve posral flashnul jsem ten bios,ale do integrovane grafiky. Tak ted uz nevim.[/QUOTE]:runaway:D

    [B][URL="http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=94&t=128093"]Celej thread[/URL][/B]
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    "<ona> Já jsem zdravá plodná žena...
    <ona> a ty zdravý plodný muž...
    <ona> Tak co s tim uděláme?
    <on> Nvm... Dáme CS?"
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    [QUOTE=husky14;201873]Jeden z PCT 4a:
    :runaway:D

    [B][URL="http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=94&t=128093"]Celej thread[/URL][/B][/QUOTE]

    Moc směšné to není, taky jednou na strankách sapphiru nabízeli ke stažní údajně bios do X700XT, tak sem zkoušel přeflashovat svou X700Pro... Jaká hrůza když sem zjistil, že to byl bios nějaké MB a já musel oživovat kartu po slepu ;)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Jaká hrůza když sem zjistil, že to byl bios nějaké MB a já musel oživovat kartu po slepu
    Nj, ale integrovanou grafiku ti to neflashlo ne?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele desuk
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Mě jednou dostalo že se jeden týpek na eshopu ptal jestli váha NTB je uvádí s plných diskem nebo prázdným :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. konec světa
    Od sapin II v sekci Volná témata
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-02-2009, 23:33
  2. AMD vypouští do světa Radeony HD4870 X2
    Od Smeli v sekci Aktuality
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 01:34
  3. Magazín: Kdo všechno má tričko Světa Hardware.?
    Od Withman v sekci Fórum a magazín SHW
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-03-2007, 19:38
  4. Muzeum Světa hardware - dotazy/připomínky
    Od Karel Polívka v sekci Hardwarové muzeum
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-09-2006, 18:27
  5. Muzeum Světa hardware - oč se jedná?
    Od Karel Polívka v sekci Hardwarové muzeum
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 20:59